Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
10 dakika ban yiyen arkadaşlar bir önceki sürümde uygulanan bir çözümüm vardı buradan göz atabilirsiniz. Ek olarak özel host içeriği de burada mevcuttur. İyi forumlar

Açtığın konunun da alıntı olduğunu belirtir isen daha güzel olur :) İyi forumlar

alıntı degil çalıntı .Ayrıca forum burası herkes tecrübelerini paylaşıyor millet faydalansın diye. o yüzden alıntı veya çalıntı veya kopyala yapıştır.. mllet faydalanıyor mu ona bakarım ben

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
alıntı degil çalıntı .Ayrıca forum burası herkes tecrübelerini paylaşıyor millet faydalansın diye. o yüzden alıntı veya çalıntı veya kopyala yapıştır.. mllet faydalanıyor mu ona bakarım ben
kardeş sen hangi bypas ı kullanıyorsun, ayrıca Tmac v6 yı oyun boyunca açık tutup sonra çıkınca orjinal mac adresine dönüyoruz değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
#Redbuff. Bu Clear Data Seçeneğini Isaretlemiyoruz dimi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bilgisayarda hem ld player hemde gameloop olması sıkıntı yaratrmı silmelimiyim 2 sinden birini

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadas hem dword acık hemde bypass acık kullandım fakat asırı kasma var oyundan zevk alamıyoruz bir cozumunu bılen var mı
Post automatically merged:

1 saat oynadım ban yemedim fakat kasıyor
Ayrıca gameloop güncelleyünce çalışmıyor ayarları yapınca galiba gameloop eski sürüme getiriyor dedim güncelleyim belki kasma gider ama by-pass çalışmadı

Birde ldplayer diyorsunuz onda dword çalışmıyor mu

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tüm yöntemleri denedim es le temizliğinden mac değişimine kadar her yolu kullandım sonunda yine ban
:D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler kasma sorununu çözen var mı host değiştirirseniz devamlı ban atmıyor suana kadar bana atmadı kasma sorunu çözülürse güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
#RedBuff
Sürekli 10 Dk Ban Atıyor.. ! Komple Silip Kurdum. ! Gene Aynı Her Oyunda Ban Atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tüm yöntemleri denedim es le temizliğinden mac değişimine kadar her yolu kullandım sonunda yine ban
:D
hertürlü hacı kurtulusun yok ben yan carla denedim ana hesapla girsek yandıkdmekki
bannedd
bannned
banneddd

dwort+bypass ıle ılk macımda sorun yasamadım. herhangı bır kasma problemıde soz konusu degıl. 5 6 mac daha atıp sıze bılgı verıcem suanlık hersey stabıl
bu bypasımı kullanıyon bilader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...