League Of Legend Ranked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Las mentiras son necesarias cuando la verdad es
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oyun bilgim sağlam kda larımta yerinde script kullanmıyorum fakat elomdaki hiç bir takım arkadasım adam akıllı oynamıyor önerebiliceğiniz taktikler varmıdır not: Zümrüt elo

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum seni çok iyi şekilde anlıyorum bende aynı sorundan müzdarip'tim nasıl çözdüğüm konusuna gelirsek. Adc Ve Sup rollerinden uzak dur bunlar tek başına oyunu taşıyamaz evet çok değerli roller ama tek taşıma potansiyelleri yok denicek kadar az birbirlerine bağlılar, Solo oynamakta kumar a giriyor pren varsa soloda oyunu kolay winlersiniz ama pren yoksa takım dengersiz oldugu için oyuna etkin çok az olur, bu durumsa sana JG ve Mid kalıyor. jg ile başlayalım en önemlisi mental jgda sohbeti kapatıyorsun alıyorsun "viego,eveleyn,taliyah" bunlar solo iş yapabilicek ve sc ile uyumlu çarlar karşı jg rotasyonuna göre oyna sc sana nerde ne yaptıgını söylüyor zaten eger 1v1 de alabilicegin birşeyse önüne çık onun ormanını clear at eğer yapamayacagın birşeyse tam tersi yerlere gank kovala takımınızın koridorlar çok öndeyse counter gang at en azından haritadaki gang attıgı koridor birşey kazanamasın objektiflere oyna sana önerdiğim çarlar objektifleri güzel topluyor unutma sen 4 tane beyinsiz insanı taşımakla yükümlüsün bu mentalle oyna. Mid içinse Zed Yasuo fln bunlardan uzak dur düşürmek kolay bu çarları mage çarlara odaklan "Vex,Taliyah,Sylas" Bunlar lanede her türlü tutuna bilicek çarlar ama senin önceliğin haritada etki etmek lanende sürekli öne geçip roma çık koridorların öndeyse jgla yardım et eğer karşı jglın yerini biliyorsan ormanındaki yaratıklarıda alabilirsin. Bu taktiklere uygun oyna ve gerekirse takımını sat her fight a atlama roama çıktıgında kimin ne oldugunu görürsün ona göre oyun planı yap burda önemli olan tekrardan diyorum haritadaki etkin gerekeirse 0/3/7 ol fark etmez haritada etkin büyük olduktan sonra ölümün önemli değil koridorunu ittirmişssin ölmüşsün o lanede kaybdeceğin birşey yok kısa şekilde bunları anlata bilirim başkalarına ilham olursa bu yazım bu konuyla ilgili bir konu açabilirim kendime özel configde ayarladım onuda veririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben 8 senedir falan oynuyorum bu oyunu maksimum 5 defa falan girmişimdir rankeda sen seversin ayrı ona bişey diyemem fakat oynanmaz eğer oynayacaksan da topluluklardan arkadaş edinmeye bak derim

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
esnek 5 kişi kendin gibi 5 kişi bul benm gibi esnek oyna takım oyunu her zaman kazandırır soloq da kesinlikle kmseye acıma kendini kastır yoksa kazanamzsın..

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka youtube dan videoları izle iyi oyuncuların o şeklde kendini geliştirmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
12 senedir oynuyorum eğer espor düşünmüyorsan yüksek liglere çıkmanı asla önermem hayatını bitirirsin sadece

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben de zümrüt elodayım o kadar çok kötü oyuncu var ki

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
zümrüt eloda baya kötü oyuncu var kardeşim yapcak bir şey yok çoğu boosted

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sağlam bir duo yada hesabını boostlatıp yüksek eloda oynamalısın tr sunucusu böyle malasef

Üye
2 HİZMET YILI
tek başına girersen böyle olur ben ce var bi arkadaşın onla gir yoksa ara dcde falan bulursun

Eminem Bonapart
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
zümrüt eloya genellikle yeni rankı açılmış adamlar gelebiliyor bi el win alıyolar oyun onları direkt plat zümrüt arası atıyolar o yüzden böyle bende 1 el yuumi oynadım win aldım zümrüt 4 attı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben zümrütten adam kesmeye degil farm yapmaya odaklandigimda cikmistim belki safe oynaman gerekiyordur ayrica zümrüt 1 elmas 4 tam bir cehennem

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Zümrüt paralı deil demi

Tek başına girersen böyle olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aynı şekilde zümrüt elo dakı cogu ınsan duzgun oynayamıyor benımde elom suan zumrut 2-3 arası genelde takımdakıler feedlıyor ıllakı benımde kotu oynadıgım oluyor ama hep takım yuzunden lose alıyorum adc oynadıgım ıcınde oluyor early kasılsam bıle toptan gelıyor 10-0 darı rank kascaksan jungle veya top oynıcaksın benım elom zaten zumrut kasma nıyetım yok eglwenceısne gırıyourm

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka fresh bir hesap satın al ve çok seriden fazla fazla lp alarak master rush at takımdakiler olmasa da carry atabilecek mid karakterleri oynayabilirsin yüksek menzilli karakterler iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...