Ekleyeceğim takipte kalın.Xayah or catiln
Denemiştim çok iyiydi. Onu da ekleyeceğim takipte kalın.Twitch harika olur ya
Jung herolarında pek işe yarıyor diyemem. Açıkcası ben beğenmedim. Tek Lee Sin ve Twitch gibi herolarda işe yarıyor ama paylaşırım takipte kalın.En iyisi jungle oyna bence çünkü jungle da çok rahat ejder çalabilirsin
I shared it now. You can look at.ezreal is the best one for me, for sure
I shared it now. You can look at.ezreal is the best one for me, for sure
Could you do the kaisa?
I'll share it soon. Stay on track.i ther one for vayne as well ?
The settings you requested have arrived.I'll share it soon. Stay on track.
I read your message, it makes me feel confused.Merhaba dostlar. Scriptin çalıştığı en güzel rol olan ADC için kendi kullandığım ve bilmeyen arkadaşların işine yarayabilecek ayarlarımı atacağım. Şimdilik Ashe ile başlayıp daha sonra eklemelerde bulunacağım. İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 49348
İlk kısımdaki ayarlarım böyle Farm Q yu kapatma sebebim fazla mana harcaması fakat biraz kastıktan sonra açıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 49349
Bu kısım böyle fakat beğenmezseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 49350
Savaşın ortasında konum alırsanız bu ayarı açabilirsiniz fakat suikastçi olup anlık hasar veren herolara karşı kapalı tutun bence. Kite sıkıntısı çekebilirsiniz savaş ortasında.
Ekli dosyayı görüntüle 49352
Bazen hatalı ultiler atabiliyor açıp açmamak size kalmış. BaseUlt ayarını kapattım gereksiz ulti atar.
#edit: İkinci hero olarak Lucian Script ayarlarını sizlerle paylaşıyorum. Yakında Vayne ve Kog'Maw gelecek. Oylamayı unutmayın. İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 49358
Combo olarak bu daha çok hoşuma gidiyor. Fakat dikkatli olmanızı tavsiye ederim birden tf nin ortasında kalıp ölebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 49359
Q ayarlarım bu şekilde. Yine Ashe de olduğu gibi minyonlara q atmasını kapalı tutuyorum fazla mana harcıyor tabi siz açabilirsiniz size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 49360
W bu şekilde pek anlatılacak bişey yok bunun hakkında.
Ekli dosyayı görüntüle 49363
Yine üstte belirttiğim gibi combo atarken ya da e atarken dikkatli olun direk adamların içine atlıyor değiştirip değiştirmemek size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 49364
Bazen pek güzel ultiler atamıyor ama yine de ben açık tutuyorum belki ulti atmayı unuturum diye.
#edit2: Ezreal isteyen arkadaşlara gelsin bu ayarlar. Kog'Maw ve Vayne yakında gelecek takipte kalın.
Ekli dosyayı görüntüle 49394
Q stacklemesini item aldıktan sonra açabilirsiniz. Onun dışında ayarlar bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 49395
W kısmı böyle ama isteyen olursa combo W yu kapatıp kendi atabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 49396
E kısmı böyle yine Lucian da olduğu gibi içlerine atlayabilir tf de falan dikkat edin. Kapatıp kendiniz kullanabilirsiniz size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 49397
Ultisi ise yine Ashe gibi bazen gereksiz atabilir ya da savaş ortasında atabilir. Ben genelde açık tutuyorum ama kapatıp kapatmamak size kalmış.
#edit3: Vayneyi çok istemişsiniz arkadaşlar buyrun ayarlar bu şekilde. Yakında Kog'Maw ve Xayah gelecek beklemede kalın.
Ekli dosyayı görüntüle 49399
İlk ayarlar bu şekilde değiştirmek size kalmış. Ama bana göre en uygunu bu.
Ekli dosyayı görüntüle 49400
W kısmı bu şekilde Q ile birlikte güzel bi hasar çıkartırsınız bu ayarla.
Ekli dosyayı görüntüle 49401
Bana kalırsa bu kısmı tamamen kapalı tutar kendim atarım tf de fakat isteyen arkadaşlar böyle kullanabilir. Ama saçma bi şekilde kullanabilir dikkat edin.
Ekli dosyayı görüntüle 49402
Bazı arkadaşlar sormuş R atmıyor diye. Önemli tflerde kendiniz basıp girin tf ye her şeyi scriptten beklemek saçma olur sizinde az katkınız olsun![]()
Neyi yapamadın tam olarak?beyler ben bu hilenın ayarlarını yapamadım yardımcı olacak varmı
Oyundan mı atıyor yoksa açtığın hile mi kapanıyor? Eğer hile kapanıyorsa antivirüs programlarını kapat bir de öyle dene.knk acılıyor hile geri atıyor
Ezreal,cassipeia,yasuo,katarina