Üye
the bad thing is that it's very obvious ashe scripting, the skills deliver, they're very accurate
Teşekkürler bro yakında diğer koridor heroları içinde ayar paylaşıcam umarım o da yararlı olur.Yararlı olmuş kankam , bu aralar fazla script ayarları geliyo script kullanmaya yeni başlayanlar için güzel bir avantaj bence .![]()
aynı fikirdeyim ha ona göreTeşekkürler <3
Onaylı üye olduğun zaman yapabilirsin.bir ben yapamadım şu hile kurulumunu
Onaylı üye olduğun zaman yapabilirsin.bir ben yapamadım şu hile kurulumunu
Exactly.everyone has their strength, but those who manage to hit tanks stand out
inşllah reisOnaylı üye olduğun zaman yapabilirsin.
Post automatically merged:
Onaylı üye olduğun zaman yapabilirsin.
Rica ederim.teşekkürler
Gelecek hocam takipte kalın.diyer adcler için de isitoyruz pls
Rica ederim onu farklı bir konuda paylaşmayı düşünüyorum. Mid herolarını tanıtırken onu da eklerim takipte kalın.dosdum gosterdıgın ıcın tskler yakında kullanıcam inş bide yasuo ıcın gosterırımısın.
kralsın sen beklıyorum.Gelecek hocam takipte kalın.
Rica ederim onu farklı bir konuda paylaşmayı düşünüyorum. Mid herolarını tanıtırken onu da eklerim takipte kalın.
Hocam beğendiğim ve kullandığım Adc leri paylaştım daha fazla ekleme yapamayacağım. Fakat sorun vs varsa sorabilirsin cevaplarım.Kalista ekleyebilirsen harika olur en güçlü script adc'lerinden biri sonuçta
tamamdır dostum bi bakayım ona göre yorum yapayım ayarlara. Ama iyi gözüküyorlar eline sağlık.Hocam beğendiğim ve kullandığım Adc leri paylaştım daha fazla ekleme yapamayacağım. Fakat sorun vs varsa sorabilirsin cevaplarım.
Eres bienvenido, hermano.muchas gracias muy buenos bro!!
Teşekkürler hocam. Yakında zaten Mid herolarının ayarlarını atıcam araya kalistayı da kaynatırım senin içintamamdır dostum bi bakayım ona göre yorum yapayım ayarlara. Ama iyi gözüküyorlar eline sağlık.
Adaaaaaam. Yakın takipteyim bekliyorum kolay gelsinEres bienvenido, hermano.
Teşekkürler hocam. Yakında zaten Mid herolarının ayarlarını atıcam araya kalistayı da kaynatırım senin için![]()