öncelikle herkese merhabalar legue of legends de karakter seçim ekranından sonra alt tab atınca mavi ekran veriyor
video scheduler internal error
yazmakta biraz araştırdım ekran kartı güncelleme vs biosu herşeyi güncelledim hatta format dahi attım ama çözüm olmadı sadece lolde oluyor bu başka hiçbir oyunda olmuyor napmam gerek anlamış değilim
Eski bilgisayarımda aynı sorun vardı öğrendiğime göre ekran kartıyla ilgili bir şey.
yani güncellemeleri kontrol et olmazsa ekran kartını değiştir. Ekran kartı modelin en bu arada ?
Eski bilgisayarımda aynı sorun vardı öğrendiğime göre ekran kartıyla ilgili bir şey.
yani güncellemeleri kontrol et olmazsa ekran kartını değiştir. Ekran kartı modelin en bu arada ?
Ekran kartım laptop zaten nvidia gtx 1050 güncellemelerini zaten sık sık yapıyorum geldikçe daha önceden böyle bir sorun yoktu ve diğer hiçbir oyunda olmuyor
aynısı bendede oldu yeni laptop aldığımda oynayabilmişdim lolü zaten yazdığım bilgisayarda yeni aldığım laptop büyük ihtimal sistemsel bir sorun bu riot games kodlama yaparken hata yapmış bence