Onaylı Üye
non ekran kartı olanlar varhocam gerçekten işe yarar yöntemler var fakat ben de bir tane eklemek istiyorum arkadaşım ve ben bunu bir çok kez denedik ve en yararlı yöntem olduğunu düşünüyoruz geforce experıence indiriyoruz ekran kartına uyumlu sürümünü sonrasında oyunu seçip max performansa alıyoruz çok düşük fps alan birisi bile rahatlıkla fpsyi yükseltebiliriz arkadaşımın bilgisayarında valorant açılmıyordu ayar yapmadan geforce experıence indirince bile direk açılmaya başladı bence denenebilir bir yöntem
onun dışında nasıl peki ?non ekran kartı olanlar var
yani ekran kartı olmayanlar nvdai geforce kuramazonun dışında nasıl peki ?
hocam zaten nvidia kurabilenleri diyorumyani ekran kartı olmayanlar nvdai geforce kuramaz
eline koluna emeğine sağlık kardeşimBu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.
Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.
Genel kısmından
Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak
Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)
4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir
5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.
6-) Arkadaki programları kapatın
7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.
görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız
Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.
EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapoptimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
benimde işime yaradı 90 100 arası alıyodum 130 a çıktıSağol kanka işime yaradı az da olsa arttı gene
harbiden yazanın ellerine sağlıkİş gördü hocam eyvallah
Ona gücümüz yetmez bu piyasadabunlar bir yere kadar eski pcyi değiştirmekten başka kesin çözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?