Seçkin Üye
Win 10'u çıktığı 2.çeyrekten beri kullanıyorum öyle ahım şahım düzeltilemiyecek bir hatayla karşılaşmadım.Bazen win10 da daha çok hata olyuor ama kardeşim?
Win 10'u çıktığı 2.çeyrekten beri kullanıyorum öyle ahım şahım düzeltilemiyecek bir hatayla karşılaşmadım.Bazen win10 da daha çok hata olyuor ama kardeşim?
gerçekten katılıyorum 2 saatten beri deniyorum fakat hiçbir sonuç alamadımÇALIŞIYOR diyenler nasıl yapıyor bilmiyorum ama hiçbir şekilde çalışmıyor ve tekrar oyundan atıyor. Hesabıma giriyorum, indirdiğim hotfix'i alıp Game klasörünün içine atıyorum ve ardından hileyi açıyorum ama işe yaramıyor. Hilenin çalışması için gerekli olan bütün programlar bilgisayarımda yüklü. Şu ÇALIŞIYOR diyenler güncel bir paylaşım yaparsa hoş olur.
kanka bırak pencere modunda denemeye tüm çözünürlüklerde denedim olmadı yine yeniden bağlana attıPencer modu falan mı gerekli acaba veya başka bir ayar mı herşeyi yaptım ama hala oyun başı crashliyor üzgünüm
EDİT: Pencere modunda yine crash verdi![]()
windows sürümü 20h mıkanka bırak pencere modunda denemeye tüm çözünürlüklerde denedim olmadı yine yeniden bağlana attı![]()
Evet ama toir 20hta çalışıyor normaldewindows sürümü 20h mı
evetwindows sürümü 20h mı
windows sürüm ile hotfixin sence ne alakası var?Bende de işe yaramadı acaba windows sürümüm ile mi alakalı? 20h2 sürümü benimki. Diğer her şeyi doğru yaptığıma eminim.
İşe yaramaması için aklıma başka bir neden gelmedi çünkü. Hile normalde çalışıyordu hotfixle çalıştıramadım sadece. Yoksa LoL'e güncelleme gelmeden önce hileyi çalıştırabiliyordum. Hesabıma giriyorum launcher ekranında beklerken dosyaları değiştirip oyuna giriyorum ama crashliyor.windows sürüm ile hotfixin sence ne alakası var?lazynin konusunda windows sürümünü kontrol et orda uyumluysa alakası yoktur
bi hotfix dahaİşe yaramaması için aklıma başka bir neden gelmedi çünkü. Hile normalde çalışıyordu hotfixle çalıştıramadım sadece. Yoksa LoL'e güncelleme gelmeden önce hileyi çalıştırabiliyordum. Hesabıma giriyorum launcher ekranında beklerken dosyaları değiştirip oyuna giriyorum ama crashliyor.
üstündeki yorumda yazıyo neden olduğuİşe yaramadı. Adımları doğru yaptım fakat çalışmıyor. Neden acaba?
üstündeki yorumda yazıyo neden olduğu
evet suan konudaki dosyalar güncel hotfix dosyaları değilNasıl yani? Konuda paylaşılandan farklı bir hotfix daha mı var?
Haa anladım. Var mı peki günceli sizde? Veya nereden bulabilirim? Buradan yazmanız sakıncalıysa discord adresime yazabilirsiniz. MeinWein#6666evet suan konudaki dosyalar güncel hotfix dosyaları değil
Arkadaşlar çalıştıramayanlar bu konudakini denesin bu çalışıyor bende.suan mobildeyim dostum en erken yarın aksama dogru gecerim pcye, sc güncellenmezse o vakte kadar atarım dcden