Çalışmıyor League Of Legends Güncel Hotfix UPDATED [09.01.2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ÇALIŞIYOR diyenler nasıl yapıyor bilmiyorum ama hiçbir şekilde çalışmıyor ve tekrar oyundan atıyor. Hesabıma giriyorum, indirdiğim hotfix'i alıp Game klasörünün içine atıyorum ve ardından hileyi açıyorum ama işe yaramıyor. Hilenin çalışması için gerekli olan bütün programlar bilgisayarımda yüklü. Şu ÇALIŞIYOR diyenler güncel bir paylaşım yaparsa hoş olur.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ÇALIŞIYOR diyenler nasıl yapıyor bilmiyorum ama hiçbir şekilde çalışmıyor ve tekrar oyundan atıyor. Hesabıma giriyorum, indirdiğim hotfix'i alıp Game klasörünün içine atıyorum ve ardından hileyi açıyorum ama işe yaramıyor. Hilenin çalışması için gerekli olan bütün programlar bilgisayarımda yüklü. Şu ÇALIŞIYOR diyenler güncel bir paylaşım yaparsa hoş olur.
gerçekten katılıyorum 2 saatten beri deniyorum fakat hiçbir sonuç alamadım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yorum olsun diye yazdıklarını düşünmeye başladım bu miniklerin. Yani biri çıkıda "dostum şunu şöyle yap" demiyorum yani. Sadece "Çalışıyor! Denedim! Efsane" tarzında boş boş laf kalabalığı yapıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pencer modu falan mı gerekli acaba veya başka bir ayar mı herşeyi yaptım ama hala oyun başı crashliyor üzgünüm :(

EDİT: Pencere modunda yine crash verdi :(

Son düzenleme:
Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bende de işe yaramadı acaba windows sürümüm ile mi alakalı? 20h2 sürümü benimki. Diğer her şeyi doğru yaptığıma eminim.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende de işe yaramadı acaba windows sürümüm ile mi alakalı? 20h2 sürümü benimki. Diğer her şeyi doğru yaptığıma eminim.
windows sürüm ile hotfixin sence ne alakası var? :D lazynin konusunda windows sürümünü kontrol et orda uyumluysa alakası yoktur

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
windows sürüm ile hotfixin sence ne alakası var? :D lazynin konusunda windows sürümünü kontrol et orda uyumluysa alakası yoktur
İşe yaramaması için aklıma başka bir neden gelmedi çünkü. Hile normalde çalışıyordu hotfixle çalıştıramadım sadece. Yoksa LoL'e güncelleme gelmeden önce hileyi çalıştırabiliyordum. Hesabıma giriyorum launcher ekranında beklerken dosyaları değiştirip oyuna giriyorum ama crashliyor.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İşe yaramaması için aklıma başka bir neden gelmedi çünkü. Hile normalde çalışıyordu hotfixle çalıştıramadım sadece. Yoksa LoL'e güncelleme gelmeden önce hileyi çalıştırabiliyordum. Hesabıma giriyorum launcher ekranında beklerken dosyaları değiştirip oyuna giriyorum ama crashliyor.
bi hotfix daha
geldiği için cünkü yeni hotfixi yapcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
İşe yaramadı. Adımları doğru yaptım fakat çalışmıyor. Neden acaba?

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
suan mobildeyim dostum en erken yarın aksama dogru gecerim pcye, sc güncellenmezse o vakte kadar atarım dcden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...