Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyun kendini geliştirdiği sürece ve daha iyileri yapılana kadar bence bi 10 senesi daha var. 10 sene sonra kim bilir teknoliji bizi daha değişik bi oyun dünyasına sürükleyecek. belki de vadide ki teemo biz oluruz
lolun ılk cıktıgı zamanlar bıldıgın süper marıo atarı oyununa benzıyordu gorsell efectlerı suankı durumuyla kıyaslarsak eger dünyanın en ıyı onlıne oyunu ve gıt gıde uzerıne degısık karakterler koyarak geliyor gerçekten ölmeyecek yatırım
bence bu oyunun bi 10 yılı daha var oyun kendini sürekli güncelliyor belki format değişebilir şampiyonlar rework edilebilir ama lol bitmez öyle bir mod gelir ki normal lolden daha eğlenceli olur
Ya bak şimdi MAT Online diye bir oyun var eski bir oyun Kore yapımı ben çok severdim oyunu ama TR serverinin sonlarına denk geldim sadece birkac kişi vardı ve onlarda para yatıran ve paranın suyunu sıkmak için oynayanlardi tabii sonra gittiler oyun aynı firstblood gibi TR serveri kapatıldı ama şimdi bakarsak oyunun Kore serveri 10 binleri coşturuyor LoL TR serveri patlasa bile başka bir sürü server var kolay kolay salmaz ipleri riot.