Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripti kullanırken belli etmesen bile banlar arkadaşlar konu dışı yoruma gerek yok ben plat 2ye kadar çıktım hala oynuyorum sup thresh nau falan oynuyorum belli etmemiş de oluyorum
insanlar gold üstünden sonra anlamaya başlıyor adc lerde hile kullanmayın direk rep yersiniz jung oto jarp solo da da oynaması zor şampiyonlarda kullanın
most people write that the ban came sooner or later, sometimes 1 week, sometimes 1 month, but with a scripted and hassle-free account that has been running for a long time, there is always a little risk of your choice.
bence hileyi belli etmeden iyi ayarlarsan ban yemezsin diye düşünüyorum zaten gold eloya kadar falan bence anlayan olmaz yüksek elolarda anlarlar ama dediğim gibi uzun süre ban yemeden kullanablirsin hileyi iyi kullanmak lazım
Benim bildiğim riot birininin hile olduğunu tespit ettiği zaman banlamıyor sezon sonunda banlıyor. Bunu da şeye bağlıyorlar sezon sonu banlıyor ki yaptığı her şey boşa gitsin.