League of Legends Level Kasma Botu / (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
DETECTED !
@emrhan1524 arkadaş 4 farklı hesapta denemiş ve banlanmış benim oynattığım hesaplarda henüz ban yok fakat dt olma durumu var bunu bilerek kullanabilirsiniz.

Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınızda hesabı kasıyor olması işinize yarayacaktır.

:yazı:
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.

İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1920x1080 haricindeki çözünürlüklerde bazı problemler oluyor biliyorum.. Yapabileceğim bir şey yok maalesef :(
8.11.2020 19:45 - ÇALIŞIYOR
22.02.2021 09:55
- ÇALIŞIYOR
7.04.2022 - ÇALIŞIYOR

"Ban riski konusunda bir şey söyleyemem..fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz."

Son düzenleme:
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mükemmel Olmus Ellerine Sağlık Valla Cok Güzel Arkada Başka Bişi Yap O Oynasın Dursun Free Level Kassın Bunu Makinaya Baglasak Efsane Olur Onuda Denerim

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İlk defa böyle bir şey gördüm ya şaşırdım valla :D
Aslında çok da şaşırılacak bir şey yok macro tarzıyla çalışıyor oyunda tıklaması gereken şeyler daha önce tanımlanmış biraz ezbere oynuyor yani
fakat yürüyüp minyon kesip rakip şampiyonlara saldırıp yetenek falan kullanıyor epey akıllı bir macro :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güncelleme geldi fix yemiş olabilir ancak denenebilir teşekkürler

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eyvallah kanka vallahi ihtiyacım vardı indireyim deneyeyim fresh acc için yorulmaya gerek kalmadı :brainfree::mum:

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Güncelleme geldi fix yemiş olabilir ancak denenebilir teşekkürler
Evet bugün itibariyle bir güncelleme gelmiş eğer o güncellemeyle de fixlenmediyse üzerinde uğraşmıyorlardır, test eden varsa burada belirtsin çalışıp çalışmadığını ona göre konuyu düzenlerim. :D

Üye
7 HİZMET YILI
Aslında çok da şaşırılacak bir şey yok macro tarzıyla çalışıyor oyunda tıklaması gereken şeyler daha önce tanımlanmış biraz ezbere oynuyor yani
fakat yürüyüp minyon kesip rakip şampiyonlara saldırıp yetenek falan kullanıyor epey akıllı bir macro :D
Bakalım daha nasıl hileler göreceğiz merak ediyorum :D Eline sağlık bu arada Lol'den pek anlamam normalde Dota oyuncusuyum da Lol'ü de öylesine oynamışlığım var o yüzden şaşırdım :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bakalım daha nasıl hileler göreceğiz merak ediyorum :D Eline sağlık bu arada Lol'den pek anlamam normalde Dota oyuncusuyum da Lol'ü de öylesine oynamışlığım var o yüzden şaşırdım :D
Yıllarca dota oynadım orada böyle şeyleri görmemiz çok zor zaten dotada levelin pek de önemi yok fakat lolde şampiyonları açmak için gereken para birimi ancak level yükseltilerek elde ediliyor o yüzden işe yarar :D

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende Arıyordum Bayağıdır 150 Lvl Hesabım Var Ban Yermi Acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Oynadığım oyunlara denk geldi bu bot. Kimisi item bile almadan dümdüz yürüyüp ölüyor. Kimisi sadece kule altında durarak oynuyor. Bazıları biraz daha profesyonel oluyor rakibe sıçra atarak skil atmaya çalışıyor. Genel olarak beyni olan birinin oynamadığını şak diye anlıyorsunuz. Kimin oyununa denk gelirse o oyunu rezil ediyor. Seri 30 level kasıp rank girmek isteyenler için ideal.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende Arıyordum Bayağıdır 150 Lvl Hesabım Var Ban Yermi Acaba ?
Bilemiyorum dostum botlara karşı oynatarak rapor yemekten kurtulabilirsin genelde diğer 4 kişi ya oyunu bilmiyor ya da onlar da bot olarak kasıyor :D
Post automatically merged:

Oynadığım oyunlara denk geldi bu bot. Kimisi item bile almadan dümdüz yürüyüp ölüyor. Kimisi sadece kule altında durarak oynuyor. Bazıları biraz daha profesyonel oluyor rakibe sıçra atarak skil atmaya çalışıyor. Genel olarak beyni olan birinin oynamadığını şak diye anlıyorsunuz. Kimin oyununa denk gelirse o oyunu rezil ediyor. Seri 30 level kasıp rank girmek isteyenler için ideal.
Bu o kadar aptal değil base dönüyor item alıyor lane seçiyor minyon kesiyor falan bayağı akıllı :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Screenshot_123.png

Bot'un sahibi botu durdurdugunu Botunun sonsuza kadar ücretsiz olmaması gerektiğini söyledi
eğer leaverbusterdan 20 dakika bekleme süresi yiyebilir veya yasaklanabilir fixlenmiş olduğunu düşünüyorum sorumluluk size ait :) konu sahibi eline sağlık

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güncelleme geldi oyuna ama denicem inşallah fix lenmemişdir işe yarar

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ban risksiz method buldum ben beyler oda şöyle macro recorder indirin tıklayın sağ sola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...