hocam vallahi eline emeğine sağlık ne kadar tesekkur etsem az gelir
indirme linkinde bir sorun var sanırımDETECTED !
@emrhan1524 arkadaş 4 farklı hesapta denemiş ve banlanmış benim oynattığım hesaplarda henüz ban yok fakat dt olma durumu var bunu bilerek kullanabilirsiniz.
Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınızda hesabı kasıyor olması işinize yarayacaktır.
Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.
İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1920x1080 haricindeki çözünürlüklerde bazı problemler oluyor biliyorum.. Yapabileceğim bir şey yok maalesef
8.11.2020 19:45 - ÇALIŞIYOR
22.02.2021 09:55 - ÇALIŞIYOR
7.04.2022 - ÇALIŞIYOR
"Ban riski konusunda bir şey söyleyemem..fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz."