☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Aslında çok da şaşırılacak bir şey yok macro tarzıyla çalışıyor oyunda tıklaması gereken şeyler daha önce tanımlanmış biraz ezbere oynuyor yaniİlk defa böyle bir şey gördüm ya şaşırdım valla
Evet bugün itibariyle bir güncelleme gelmiş eğer o güncellemeyle de fixlenmediyse üzerinde uğraşmıyorlardır, test eden varsa burada belirtsin çalışıp çalışmadığını ona göre konuyu düzenlerim.Güncelleme geldi fix yemiş olabilir ancak denenebilir teşekkürler
Bakalım daha nasıl hileler göreceğiz merak ediyorumAslında çok da şaşırılacak bir şey yok macro tarzıyla çalışıyor oyunda tıklaması gereken şeyler daha önce tanımlanmış biraz ezbere oynuyor yani
fakat yürüyüp minyon kesip rakip şampiyonlara saldırıp yetenek falan kullanıyor epey akıllı bir macro
Yıllarca dota oynadım orada böyle şeyleri görmemiz çok zor zaten dotada levelin pek de önemi yok fakat lolde şampiyonları açmak için gereken para birimi ancak level yükseltilerek elde ediliyor o yüzden işe yararBakalım daha nasıl hileler göreceğiz merak ediyorumEline sağlık bu arada Lol'den pek anlamam normalde Dota oyuncusuyum da Lol'ü de öylesine oynamışlığım var o yüzden şaşırdım
AdamsınnYıllarca dota oynadım orada böyle şeyleri görmemiz çok zor zaten dotada levelin pek de önemi yok fakat lolde şampiyonları açmak için gereken para birimi ancak level yükseltilerek elde ediliyor o yüzden işe yarar
Bilemiyorum dostum botlara karşı oynatarak rapor yemekten kurtulabilirsin genelde diğer 4 kişi ya oyunu bilmiyor ya da onlar da bot olarak kasıyorBende Arıyordum Bayağıdır 150 Lvl Hesabım Var Ban Yermi Acaba ?
Bu o kadar aptal değil base dönüyor item alıyor lane seçiyor minyon kesiyor falan bayağı akıllıOynadığım oyunlara denk geldi bu bot. Kimisi item bile almadan dümdüz yürüyüp ölüyor. Kimisi sadece kule altında durarak oynuyor. Bazıları biraz daha profesyonel oluyor rakibe sıçra atarak skil atmaya çalışıyor. Genel olarak beyni olan birinin oynamadığını şak diye anlıyorsunuz. Kimin oyununa denk gelirse o oyunu rezil ediyor. Seri 30 level kasıp rank girmek isteyenler için ideal.
Çok özür dilerim şifreyi koymayı unutmuşum postu düzenleyip yazdım şifre memoryhackersreis şifre istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?