League of Legends Level Kasma Botu / (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eyvallah kanka vallahi ihtiyacım vardı indireyim deneyeyim fresh acc için yorulmaya gerek kalmadı :brainfree::mum:

İnternetten hesap alabilirsin botu kullanmak yerine. Hesaba vereceğin para ile bilgisayarının 1 hafta kadar 7/24 açık kalmasına vereceğin elektrik parası hemen hemen aynı, hatta elektrik fazla bile olabilir :)

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Beklenen Ultimate League Bot hilesini bir kaç gün önce internette bulup indirip test etmiştim.
Tabii ki de kusursuz bir performans sergilemiyor ama bilgisayar başında olmadığınız halde kasması epey işe yarar.

Kullanımı gayet basit, uygulamayı açıp hesap ayarlarınızı yaptıktan sonra start dediğiniz takdirde başka hiçbir şeye tıklamanıza gerek yok kendisi seçtiğiniz ayarlar doğrultusunda oynuyor.

İçerisinde hangi heroyu oynaması gerektiği, hangi itemleri alması gerektiği, hangi lane'e gitmesi gerektiği, hangi oyun modunu(botlara karşı, normal, vb.) oynaması gerektiği, hesabı kaç levele kadar kasması gerektiği gibi ayarları
düzenleyebiliyorsunuz bot da ona göre oynuyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
<- Buradan indirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
<- 0 virüs :)

edit : 10.06.2020 16:50 yine test ettim ve ÇALIŞIYOR.
edit2: Ban riski konusunda bir şey söyleyemem maalesef fakat önerim botlara karşı modunda oynatın hesapları en azından 9 kişinin gözüne batıp da rapor yemezsiniz.
edit3:UYARDIĞI İÇİN
trollverdi isimli arkadaşa teşekkürler. kendim upload ettiğimden script için kullandığım bir hesap accounts.ini dosyasında kalmış dolayısıyla ilk seferde benim hesaba giriş yapar onu düzenlemeyi unutmayın :D

Rar şifresi : memoryhackers

Oyuna giriş yaparak şampiyon seçiyor fakat oyun başladığında item alarak lane gitmiyor. Base de sabit bekliyor. Hile güncel versiyonunda değil bunu şampiyonlar kısmında Sett olmamasından da anlayabilirsiniz. Hilenin version.txt kısmına bakıldığında çok eskiden cracklendiği aşikar fakat yine de emeğin için teşekkür ederim bunu bulup burada paylaşıyor olmak bile iyi niyettir.

Edit: Hilenin yapımcısı olan Sarah. Youtube da kendisine sorulan bir soruda hilenin artık
çalışmadığını bir forumda ücretli olarak satıldığını ifade etmiştir konu kapatılabilir.

t9XBGW.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Galiba hesabın kayıtlı kalmış. Oyundaki nickin çok ayıp :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI

Oyuna giriş yaparak şampiyon seçiyor fakat oyun başladığında item alarak lane gitmiyor. Base de sabit bekliyor. Hile güncel versiyonunda değil bunu şampiyonlar kısmında Sett olmamasından da anlayabilirsiniz. Hilenin version.txt kısmına bakıldığında çok eskiden cracklendiği aşikar fakat yine de emeğin için teşekkür ederim bunu bulup burada paylaşıyor olmak bile iyi niyettir.

Edit: Hilenin yapımcısı olan Sarah. Youtube da kendisine sorulan bir soruda hilenin artık
çalışmadığını bir forumda ücretli olarak satıldığını ifade etmiştir konu kapatılabilir.

t9XBGW.png
Bu botun amacı 0 dan 30 a satılacak hesaplar kasmak değil, insanların bilgisayar başında olmadığı zamanlarda da exp kazanabilmek. Kimse size 1 hafta açık bırakın demiyor 20 levelsiniz ve 30 a kasıyorsunuzdur gece ortalama 8 saatlik bir uykudayız ve o esnada 15-20 adet kadar maç oynayabilir..

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ban yeme riski nedir ilk defa gördüm level bostunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...