League of Legends Lig Atlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
plat 1 im yüksek elodayım karşıma ve yanıma inanılmaz iyi adamlar geliyor ben de iyi oynuyorum ancak oyun inatla beni platta bırakmak istiyor. tam çıkacağım 70-80 lp civarındayım takıma öyle bir adam geliyor ki elmasların olduğu bir oyunda hani gelmesi bile imkansız, oyun bilgisi sıfır bir bebeğin eline pc mouse vermiş gibi sadece yürüyor skill bilmiyor karakteri bilmiyor gereksiz yere wr oranım düşüyor. şimdi sc ile çıkmaya çalışacağım kesinlikle çıkarım değil mi

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
çıkarsın ama sağlam pre bulman lazım bence.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
solo q kasıyorsan kendine güzel bir pre bulabilirsin aksi taktirde zor oliyor her oyunu tek başına taşıyamıyorsun vede meta çarları oyna

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
oncelikle plat 1 yuksek elo degil ve iyi degerlendirirsen kesin cikarsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
mid tristana hardcore oynamanı öneririm bide sakin kal rahat elmas olursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kesinlikle çıkarım diye bir şey yok yanına güzel bir duo bulursan ikinizde güzel oynarsanız çıkma ihtimaliniz daha yüksek onun dışında tek başına taşımak zorunda kalırsın bu da zor olur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şimdi ilk öncelikle plat 1 veya dia bunlar yüksek elo değil çıkamıyorum diyorsun sanırsam wr olarakta düşük hesap çünkü bayağı kötü adamlar verdiğine göre mantıken o şekilde çıkamıyorsan tek başına o elolardan yapacağın tek şey ya hesabı değiştireceksin ya kendini daha fazla geliştireceksin ya da kendine bir tane düzgün oynayan premade bulacaksın ancak bu şekilde çıkabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sc'yi kullanmaya da alışman gerekiyor. İlk başta afallarsın biraz. Sana önerim normal game ile sc ile 15 20 maç at

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şimdi ilk öncelikle plat 1 veya dia bunlar yüksek elo değil çıkamıyorum diyorsun sanırsam wr olarakta düşük hesap çünkü bayağı kötü adamlar verdiğine göre mantıken o şekilde çıkamıyorsan tek başına o elolardan yapacağın tek şey ya hesabı değiştireceksin ya kendini daha fazla geliştireceksin ya da kendine bir tane düzgün oynayan premade bulacaksın ancak bu şekilde çıkabilirsin
60 oyun ile %72 wr oranım var düşük olduğunu zannetmiyorum. yüksek elo da dediğim iyi bilgili master adamların gelmesi, bir arkadaşım da benim gibi plat 1 ama rezalet oyuncular geliyor haliyle wr oranı da düşük low eloda. ve oyunuma kötü adamlar gelmiyor bu sorunu sadece plat 1 70-80 lp civarında yaşıyorum. hesabı değiştirmek istemiyorum çünkü neredeyse her kostüm açık

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
60 oyun ile %72 wr oranım var düşük olduğunu zannetmiyorum. yüksek elo da dediğim iyi bilgili master adamların gelmesi, bir arkadaşım da benim gibi plat 1 ama rezalet oyuncular geliyor haliyle wr oranı da düşük low eloda. ve oyunuma kötü adamlar gelmiyor bu sorunu sadece plat 1 70-80 lp civarında yaşıyorum. hesabı değiştirmek istemiyorum çünkü neredeyse her kostüm açık
O zaman dediğim gibi duo bulman gerekiyor plat elo'dan çıkamamanın bir ayrı sebebi şu da olabilir o elo'larda birçok boosted elemanlar yer alıyor tr de boost'lar ucuz olunca oralara çıkarttırıyorlar hesaplarını

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka bu league of legends denen oyun öyle bir oyun ki sc ile de kaybediyorsun pren ile çok uyumlu olsanda kaybediyorsun.. Takımın iyi olmadığı sürece kaybetmeye devam edersin. Tamamen senin şansına kalmış sana önerim sıfır hesap aç onu kas, daha çok şansın olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...