pre olmadan da oluyor kanka ya yılların oyuncusu duruyor karsındaçıkarsın ama sağlam pre bulman lazım bence.
çıkarsın ama sağlam pre bulman lazım bence.
60 oyun ile %72 wr oranım var düşük olduğunu zannetmiyorum. yüksek elo da dediğim iyi bilgili master adamların gelmesi, bir arkadaşım da benim gibi plat 1 ama rezalet oyuncular geliyor haliyle wr oranı da düşük low eloda. ve oyunuma kötü adamlar gelmiyor bu sorunu sadece plat 1 70-80 lp civarında yaşıyorum. hesabı değiştirmek istemiyorum çünkü neredeyse her kostüm açıkŞimdi ilk öncelikle plat 1 veya dia bunlar yüksek elo değil çıkamıyorum diyorsun sanırsam wr olarakta düşük hesap çünkü bayağı kötü adamlar verdiğine göre mantıken o şekilde çıkamıyorsan tek başına o elolardan yapacağın tek şey ya hesabı değiştireceksin ya kendini daha fazla geliştireceksin ya da kendine bir tane düzgün oynayan premade bulacaksın ancak bu şekilde çıkabilirsin
O zaman dediğim gibi duo bulman gerekiyor plat elo'dan çıkamamanın bir ayrı sebebi şu da olabilir o elo'larda birçok boosted elemanlar yer alıyor tr de boost'lar ucuz olunca oralara çıkarttırıyorlar hesaplarını60 oyun ile %72 wr oranım var düşük olduğunu zannetmiyorum. yüksek elo da dediğim iyi bilgili master adamların gelmesi, bir arkadaşım da benim gibi plat 1 ama rezalet oyuncular geliyor haliyle wr oranı da düşük low eloda. ve oyunuma kötü adamlar gelmiyor bu sorunu sadece plat 1 70-80 lp civarında yaşıyorum. hesabı değiştirmek istemiyorum çünkü neredeyse her kostüm açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?