Ultra Üye
her türlü kisisel bozukluk yaratan bir oyundur 
sabrını test etmek isteyenler içinher türlü kisisel bozukluk yaratan bir oyundur![]()
Kalmamıştır düzgün insan kalmadıgına göreLoL'ü bilmeyen kalmış mıdır ya :d emeğine sağlık yine de.
Oyunların bazen zorlu ve sinir bozucu olabileceğini anlıyorum, ancak aynı zamanda keyif aldığınız ve sevdiğiniz bir aktivite olabilir. Oyunlar, stres atmanıza ve eğlenmenize yardımcı olabilir. Ancak dengeli bir şekilde oynamak ve psikolojik sağlığınıza dikkat etmek önemlidir. Oyunlar, zaman zaman mola vermek veya farklı aktivitelerle dengelemek için kullanılabilir. Bu şekilde hem oyunun keyfini çıkarabilirsiniz hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz. İyi oyunlar ve dikkatli olun!Çıktığı günder beri oynuyorum her ne kadar kanser de olsam çok sevdiğim oynarken eğlendiğim bir oyun sinir hastası olmak ve psikolojik problemler edinmek için de birebir aslında merak etmeyin saydığım şeylerin iyi yönleri de var mutlaka hayatınız boyunca bir kere oynayın..
Anladım, oyunlar veya belirli aktiviteler nedeniyle yaşadığınız stres ve sinir bozukluğu, psikolojinizi olumsuz etkileyebilir. Bu tür bir durum, dikkat edilmesi gereken bir konudur ve gerektiğinde profesyonel bir yardım almanız önemlidir. Psikolojik sağlığınızı korumak ve iyileştirmek için bir psikolog veya terapistle görüşmek iyi bir adım olabilir. Onlar, size uygun stratejiler ve destek sunabilirler. Aynı zamanda günlük yaşamınızda stresi azaltacak rahatlama tekniklerini denemek de faydalı olabilir. Unutmayın, psikolojik sağlık ciddi bir konudur ve yardım almakta bir sakınca yoktur.Sinir bozmalik psikoloji bozmaya yaran bir cisim hastalık yapıyor![]()