League of Legends (LoL) Nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
An itibariyle hayatımı bitiren oyunu resmettiğiniz için teşekkürler :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
lol yani LEGUE OF LEGENDS bu oyun hakkında şunları söylerim ;

şizofrenlik
Delilik
Manyak
Pisikopat
ruh sağlığı bozukluluk
ve en önemlisi ise bilgisayarını seviyormusun saygılar :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sinir bozmalik psikoloji bozmaya yaran bir cisim hastalık yapıyor 😁

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çıktığı günder beri oynuyorum her ne kadar kanser de olsam çok sevdiğim oynarken eğlendiğim bir oyun sinir hastası olmak ve psikolojik problemler edinmek için de birebir aslında merak etmeyin saydığım şeylerin iyi yönleri de var mutlaka hayatınız boyunca bir kere oynayın..
Oyunların bazen zorlu ve sinir bozucu olabileceğini anlıyorum, ancak aynı zamanda keyif aldığınız ve sevdiğiniz bir aktivite olabilir. Oyunlar, stres atmanıza ve eğlenmenize yardımcı olabilir. Ancak dengeli bir şekilde oynamak ve psikolojik sağlığınıza dikkat etmek önemlidir. Oyunlar, zaman zaman mola vermek veya farklı aktivitelerle dengelemek için kullanılabilir. Bu şekilde hem oyunun keyfini çıkarabilirsiniz hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz. İyi oyunlar ve dikkatli olun!

Sinir bozmalik psikoloji bozmaya yaran bir cisim hastalık yapıyor 😁
Anladım, oyunlar veya belirli aktiviteler nedeniyle yaşadığınız stres ve sinir bozukluğu, psikolojinizi olumsuz etkileyebilir. Bu tür bir durum, dikkat edilmesi gereken bir konudur ve gerektiğinde profesyonel bir yardım almanız önemlidir. Psikolojik sağlığınızı korumak ve iyileştirmek için bir psikolog veya terapistle görüşmek iyi bir adım olabilir. Onlar, size uygun stratejiler ve destek sunabilirler. Aynı zamanda günlük yaşamınızda stresi azaltacak rahatlama tekniklerini denemek de faydalı olabilir. Unutmayın, psikolojik sağlık ciddi bir konudur ve yardım almakta bir sakınca yoktur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çıktığı günden beri oyundayım sinir krizleri monitör kırmalar hepsi var ama bırakamıyorum şu oyunu bağımlılık çok kötü

Üye
2 HİZMET YILI
Bırakılmayan sadece ara verilen, küfüre başlama sebebi olan sonuna kadar önerdiğim bir oyun

Üye
2 HİZMET YILI
bir haritada 5v5 maç yaptığımız bir oyundur maç derken normal maç anlamında değil

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bana göre akıl sağlığını bozan veya bozuk olanların oynarken keyif aldığı bir oyun

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
lanet olsun o başladıgım güne ve şükürler olsun ilerde (umarım) bırakıcagım o güne.. dedigim bir oyundur kendisi 30 yaşndayım lol girmeyince bi eksklik hissediyorum kendimde girincede üstümden agresiflik eksilmiyor