League of Legends Oyuna giriş sorunu yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba

oyuna giriş için Id Şifre yazıp giriyorum fakat İstemci ekranında oturum açma sırasında bir sorun meydana geldi. Lütfen tekrar dene. diye bir hata alıyorum biraz araştırdım Tarih/ saat ile ilgili olduğunu söylemişler fakat denedim olmadı tarih ve saatim doğru oyundayken oyunun ilk 5. dakikasında Tekrar bağlanıyor dedi kaldı öyle kapattım tekrar bağlanırken bu hatayı aldım şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum sorunun birtek bende olduğunu düşünüyorum acaba nerede yanlışlık var :/

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tarih saat ile alakası yok abi bazen hesaptan dolayı falan oluyor bana da 1-2 kere oldu çok fazla oluyorsa bi başka hesaba falan girmeye çalış bende kendiliğinden geçmişti

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba

oyuna giriş için Id Şifre yazıp giriyorum fakat İstemci ekranında oturum açma sırasında bir sorun meydana geldi. Lütfen tekrar dene. diye bir hata alıyorum biraz araştırdım Tarih/ saat ile ilgili olduğunu söylemişler fakat denedim olmadı tarih ve saatim doğru oyundayken oyunun ilk 5. dakikasında Tekrar bağlanıyor dedi kaldı öyle kapattım tekrar bağlanırken bu hatayı aldım şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum sorunun birtek bende olduğunu düşünüyorum acaba nerede yanlışlık var :/

tam onarım baslata bılıyormusun eger yapamıyorsan modemı resetle yada oyunu sıl tekrar yukle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tam onarım baslata bılıyormusun eger yapamıyorsan modemı resetle yada oyunu sıl tekrar yukle

Hayır basamıyorum modemi resetledim oyunu da tekrardan kurdum fakat yine aynı Farklı bir hesap ile girmeyi de denedim fakat yine aynı sorun büyük ihtimalle internetimden dolayı böyle oldu kasmaya başladı zaten internetim farklılık var Sabah ola hayır ola :) teşekkürler

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
internet sağlayıcını arayıp sorunu bildir düzeltsinler kopma yaşıyorsun sen ip alamıyorsun büyük ihtimalle

kio

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bunlar oyundan saniyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I think u have to go full repair to the client

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
There may be a problem with the owner. Wait for them to update

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ağ bağlantını onar eğer onarmada sorun gözükmüyorsa hesabında sorun var eğer gözüküyorsa proxy ayarlarını otomatik algılamayı açmalısın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
burayamı üye olmak ıcın yorum yazıyoruz baska bir yerdemi var ?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Serverlarla alakalı olabilir valorant çıktığında beridir oyunda laglanmalar felan oluyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba

Bu tür durumlarda Riot Games destek ekibine ulaşmandır, onlar nasıl yapabileceğini söylerler. Veya client açılınca ayarlardan tam onarımı başlat belki düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...