Arkadaşlar merhaba
oyuna giriş için Id Şifre yazıp giriyorum fakat İstemci ekranında oturum açma sırasında bir sorun meydana geldi. Lütfen tekrar dene. diye bir hata alıyorum biraz araştırdım Tarih/ saat ile ilgili olduğunu söylemişler fakat denedim olmadı tarih ve saatim doğru oyundayken oyunun ilk 5. dakikasında Tekrar bağlanıyor dedi kaldı öyle kapattım tekrar bağlanırken bu hatayı aldım şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum sorunun birtek bende olduğunu düşünüyorum acaba nerede yanlışlık var :/
tam onarım baslata bılıyormusun eger yapamıyorsan modemı resetle yada oyunu sıl tekrar yukle
sabah 6da ne yogunlugu TR serverindeYoğunluktandır belki
gayet güzel
Bu tür durumlarda Riot Games destek ekibine ulaşmandır, onlar nasıl yapabileceğini söylerler. Veya client açılınca ayarlardan tam onarımı başlat belki düzelirArkadaşlar merhaba
oyuna giriş için Id Şifre yazıp giriyorum fakat İstemci ekranında oturum açma sırasında bir sorun meydana geldi. Lütfen tekrar dene. diye bir hata alıyorum biraz araştırdım Tarih/ saat ile ilgili olduğunu söylemişler fakat denedim olmadı tarih ve saatim doğru oyundayken oyunun ilk 5. dakikasında Tekrar bağlanıyor dedi kaldı öyle kapattım tekrar bağlanırken bu hatayı aldım şimdi hiç bir şekilde giriş yapamıyorum sorunun birtek bende olduğunu düşünüyorum acaba nerede yanlışlık var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?