Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lol'e yeni bir rank geldiğinden dolayı kişilere verilen LP oranı yükseldi ve benim hesabım da golddu. Hesabımı platinium'a gayet kolay bir şekilde çıkarttım fakat bu eloda kaldım rank atlayamıyorum ne yapabilirim. Top ve jungle mainim.
Dia altı elolarda kimse tank almak istemiyor o yüzden sion, ornn, volibear, maokai gibi şampiyonlarla rahat win alabilirsin. Önemli olan senin iyi oynaman değil takıma pozisyon sağlayıp onları iyi oynattırman
Normal oyunlarda bronz hesabımdan girdiğim halde karşıma emerald atıyor abi çıldıracağım, daha yeni başladım ona rağmen kesiyorum ama gerçekten zorluyor, kaybetmek koyuyor biraz
plat elodan çıkmanın anahtarı 1v9 carry atabilecek çarlar oynamak bence oyun bilgini zümrüt seviyesine getirebilirsen 1v9 atan çarlarla rahatlıkla çıkarsın bence tek giriyorsan tek girme bir arkadaşınla gir en azından takımında güvendigin birisi olur rahat edersin