Uzman Üye
Dostum bunun olayı taktiği nedir peki ne yapmam lazım yukarda dediğim gibi dodge bile açmıyorum2 yıldır kullanıyorum ban yemedim
uzun zamandır kullanıyorum hiç ban yemedim ticket nedeniyle yemiş olabilirmisiD
Legit config tam olarak ne oluyor hocam lpreborn da var mı böyle bi seçeneğim daha önce hiç kullanmadımlegit config kullanmayı deniyebilirsin
adamalr ayarlıyolar ban yemicek şekilde sende o ayarları kullanıyorsunLegit config tam olarak ne oluyor hocam lpreborn da var mı böyle bi seçeneğim daha önce hiç kullanmadım
knk booted hesaplar olabilir mi dikkatli ol genellikle ondan yiyoruz çünkü2 yıldır kullanıyorum ban yemedim
benim arkadaşta yedi reis tek degilsinlpreborn hiç kullanmadım fakat ama onun dışında aklınıza gelebilecek her scripti kullandım en fazla 1 hafta dayanıyor ve dodge kapalı oynuyorum belli etmediğim için belki 1 ve ya 2 report yiyorum ama her seferinde permayı alıyorum herkes 6 aydır 2 yıldır 1 kere banlandım diyor bunun taktiği nedir beyler bayanlar bilen varsa yardımcı olsun 6 hesabım gitti.
Fresh den 2 kere ban yedim 4 5 tane kendi kastığım hesaplardı sadece irelia oynuyordumdostum scriptle bir alakası yok bu ban yemenin sen fresh account mu kullaniyorsun 30lvl unranked hesap mı yani
peki kendi kastigin hesaplar ban yedi mi botla kasılan hesaplar ban yedi hepsi banwave den dolayıFresh den 2 kere ban yedim 4 5 tane kendi kastığım hesaplardı sadece irelia oynuyordum
Dostum peki ranked kasıyor musun çünkü bazı arkadaşlar urf aram atıyorlar yemedim diyorlar ranked kasıp bu kadar uzun süre ban yememenin taktiği nedirtoplamda 3 hesabım oldu hiçbiri ban yemedi 1 senedir kullanıyorum (lpreborn ve wsreborn için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?