League of legends scriptten sadece ben mi ban yiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yani ayarları var bi memoryhackers moduna ulaşmanı tavsiye ederim konuş durumu çözersiniz yardımcı olurlar ayarları falan verirler veya bilen birisine yazmanı öneririm iyi akşamlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Rage veya legit oynamakla bir alakası yok. Botted hesaptan yemişsindir veya flaglenmişsindir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lpreborn hiç kullanmadım fakat ama onun dışında aklınıza gelebilecek her scripti kullandım en fazla 1 hafta dayanıyor ve dodge kapalı oynuyorum belli etmediğim için belki 1 ve ya 2 report yiyorum ama her seferinde permayı alıyorum herkes 6 aydır 2 yıldır 1 kere banlandım diyor bunun taktiği nedir beyler bayanlar bilen varsa yardımcı olsun 6 hesabım gitti.
sc den bi kere ban yiyince black liste düşüyorsun. logları temizlemek için pc ye temiz bi format çak, modemi resetle ip değiş. Sorunun geçer

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka şuan sc UD yemen imkansız , tabi eğer birisi ticket atmadıysa senin hakkında .

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
peki kendi kastigin hesaplar ban yedi mi botla kasılan hesaplar ban yedi hepsi banwave den dolayı
Evet kanka kendi 200 250 level hesaplı çarlarım ban yedi maalesef
Post automatically merged:

sc den bi kere ban yiyince black liste düşüyorsun. logları temizlemek için pc ye temiz bi format çak, modemi resetle ip değiş. Sorunun geçer
Dostum her ban yediğimde ilk yaptığım şey pc modem formatlamak ama bi şekilde ban yiyorum bende çok sıkıldım bu durumdan

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam bot ile kasılan hesaplar genelde ban atılır oldu ve başka sitelerde scriptlerin ne durumda olduğu bilemeyiz memoryde 11 ay kullandım hiçbi ban derdi yok oyüzden sitedeki scye gönül rahatlıyla güvenebilirsiniz
iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lpreborn hiç kullanmadım fakat ama onun dışında aklınıza gelebilecek her scripti kullandım en fazla 1 hafta dayanıyor ve dodge kapalı oynuyorum belli etmediğim için belki 1 ve ya 2 report yiyorum ama her seferinde permayı alıyorum herkes 6 aydır 2 yıldır 1 kere banlandım diyor bunun taktiği nedir beyler bayanlar bilen varsa yardımcı olsun 6 hesabım gitti.
Bu konuda bilgisi olan bi arkadaş bana dc den ulaşabilirmi dc: YUNUS#2828

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yasal bir yapılandırma kullanın, işe yarayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk kaliteli bir scriptle legit oynarsan ban yeme olasılığın 0a yakın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet kanka kendi 200 250 level hesaplı çarlarım ban yedi maalesef

Dostum her ban yediğimde ilk yaptığım şey pc modem formatlamak ama bi şekilde ban yiyorum bende çok sıkıldım bu durumdan
peki bu lpreborn ve wsreborn dışında başka scriptleri kullandın mı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
4-5 aydır kullanıyorum hala ban yemedim. Onun harici hesapta birsürü farkli scriptlerden de kullandım.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lp reborn falan kullanmadıgını söylemissin forum dışı scler kullanıyorsun sanırım.Memory bu işin hakkını veriyor neden bu kadar kaliteli sc varken memoryde gidip başka scler kullanıyorsun ki ? yani ben 1 yıldır lp ile oynadım 180 lvlim main hesapta açtım rahat 50 60 tanede reprot yemişimdir. hala ban yemedim .d memory kalitedir

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarını mimlemişlerdir hilesiz de oynasan ban yersin artık bi temiz format at öyle dene

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lp reborn falan kullanmadıgını söylemissin forum dışı scler kullanıyorsun sanırım.Memory bu işin hakkını veriyor neden bu kadar kaliteli sc varken memoryde gidip başka scler kullanıyorsun ki ? yani ben 1 yıldır lp ile oynadım 180 lvlim main hesapta açtım rahat 50 60 tanede reprot yemişimdir. hala ban yemedim .d memory kalitedir
Dostum iyi güzel hoş diyorsunda ben memory daha yeni keşfettim ve onaylı üye olmayı bekliyorum deneyeceğim memory de çoğu kişi olumlu yorum yazmış yeni keşfettim bende

hocam bot ile kasılan hesaplar genelde ban atılır oldu ve başka sitelerde scriptlerin ne durumda olduğu bilemeyiz memoryde 11 ay kullandım hiçbi ban derdi yok oyüzden sitedeki scye gönül rahatlıyla güvenebilirsiniz
iyi forumlar
Teşekkür ederim hocam onaylı üye olmayı bekliyorum deneyip görüşlerimi aktarıcam sizlere

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...