bi tane sağlam duo bul solo lig atlamak zor senle aynı seviyede bi duo bul. 2 v 8 yapın anca öyle seri lig atlarsın zaten belli bir yerden sorna oyununua kaliteli insanlar gelecek
kaliteli insanların sayısı cok az benim gözelmledigim kadarıyla elmas 1-2 de ança geliyorlar ama euw serverinde plat dan sonra gercekten oyunu düzgün oynamak isteyen veya oynayan insanlar geliyor.
Bu oyunu sezon 1den bu yana oynuyorum , inan TR sunucusu hiç bir şekilde gelişme kaydetmedi ve her zaman kötü bir süre sonra Euw sunucusuna geçtim 2 3 sezon orada kaldım arkadaşlar yüzünden tekrar buraya döndüm ve inan buradakiler bot gibi oyun oynuyordu
tek başına AD carry de kendine güveniyorsan taşıya bilirsin
Jung oyna mesela hiç yoktan oyuna şekil verme şansın olur gank atıp öne geçirirsin laneleri vesaire..
ama Tr pişmanlıktır kardeşim
eger 3s bırakıp 10s da oynar boyle şeyler olabilir once şu an yardım alma yani yüksek rankalrdan önce pasalandıgın için sana oyle geliyor refleskleri geliştir ve unuttugun şeyleri yeniden hatırlmaya bak sonra düzelcegendin 100 yüz eminim dostum btye
tek oyun kazanmak kadar zor bir şey yok o eloda ben kendi kuzenimle leona caitlyn bot lane yarpak 3 günde çıktım sonrasında aynı şekilde devam ettik ama gold 1/2 kadar gidiyorsonrasında farklı şeyler yapmak gerkiyor
kaliteli insanların sayısı cok az benim gözelmledigim kadarıyla elmas 1-2 de ança geliyorlar ama euw serverinde plat dan sonra gercekten oyunu düzgün oynamak isteyen veya oynayan insanlar geliyor.
Bu oyunu sezon 1den bu yana oynuyorum , inan TR sunucusu hiç bir şekilde gelişme kaydetmedi ve her zaman kötü bir süre sonra Euw sunucusuna geçtim 2 3 sezon orada kaldım arkadaşlar yüzünden tekrar buraya döndüm ve inan buradakiler bot gibi oyun oynuyordu
tek başına AD carry de kendine güveniyorsan taşıya bilirsin
Jung oyna mesela hiç yoktan oyuna şekil verme şansın olur gank atıp öne geçirirsin laneleri vesaire..
ama Tr pişmanlıktır kardeşim
Ben 1 yıldır oynamadan oyuna tekrar başladım ancak oynayışımın daha da iyileştiğini fark ettim plattım dia ya çıktım
oynamanı tavsiye ediceğim hero talon sylas çok güçlü herolar her türlü taşıyorsun takımı umursama pek