League of Legends Süre Zaafında Unutmak Mümkün Mü ?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
oyunu baya bir süredir oynuyorum ve bırakamıyorum gerçekten zor gibi

Zero to Hero
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi tane sağlam duo bul solo lig atlamak zor senle aynı seviyede bi duo bul. 2 v 8 yapın anca öyle seri lig atlarsın zaten belli bir yerden sorna oyununua kaliteli insanlar gelecek
kaliteli insanların sayısı cok az benim gözelmledigim kadarıyla elmas 1-2 de ança geliyorlar ama euw serverinde plat dan sonra gercekten oyunu düzgün oynamak isteyen veya oynayan insanlar geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Açıkçası aynı sorun benim arkadaşlarda da var. Onlarla girmeyi reddettiğimde darılıyorlar. En son ismimi değiştirip gizli gizli girmeye başladım:)

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu oyunu sezon 1den bu yana oynuyorum , inan TR sunucusu hiç bir şekilde gelişme kaydetmedi ve her zaman kötü :) bir süre sonra Euw sunucusuna geçtim 2 3 sezon orada kaldım arkadaşlar yüzünden tekrar buraya döndüm ve inan buradakiler bot gibi oyun oynuyordu :)
tek başına AD carry de kendine güveniyorsan taşıya bilirsin
Jung oyna mesela hiç yoktan oyuna şekil verme şansın olur gank atıp öne geçirirsin laneleri vesaire..
ama Tr pişmanlıktır kardeşim :)

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eger 3s bırakıp 10s da oynar boyle şeyler olabilir once şu an yardım alma yani yüksek rankalrdan önce pasalandıgın için sana oyle geliyor refleskleri geliştir ve unuttugun şeyleri yeniden hatırlmaya bak sonra düzelcegendin 100 yüz eminim dostum btye

Üye
7 HİZMET YILI
insanlar öğreniyor oyunu eskiden plat olan arkadaşlarımı boostluyorum resmen bu zamanlarda silverdean çıkmaları için eskinin platı şimdinin goldu oldu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
uzun sürer belki ama tekrar eski haline dönersin kas hafızanda vardır zaten

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
what do you mean sir, you need good buddy to help you ranked up fast

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tek oyun kazanmak kadar zor bir şey yok o eloda ben kendi kuzenimle leona caitlyn bot lane yarpak 3 günde çıktım sonrasında aynı şekilde devam ettik ama gold 1/2 kadar gidiyorsonrasında farklı şeyler yapmak gerkiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Maalesef TR serveri oyuncuları kafasına göre oynuyor bu da insanı açıkçası oyundan çok soğutuyor tavsiyem west serverine geçmen
Post automatically merged:

Tr serverinden ya çıkıp weste geçmen ya da 5 kişi giremeniz bu yollar haricinde TR serverinde iyi bir yerelere gelemiyorsunuz

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2013 ten beridir oynuyorum hâlâ diamonda çıkamadım ben de :)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyunu baya bir süredir oynuyorum ve bırakamıyorum gerçekten zor gibi
Zor ...

kaliteli insanların sayısı cok az benim gözelmledigim kadarıyla elmas 1-2 de ança geliyorlar ama euw serverinde plat dan sonra gercekten oyunu düzgün oynamak isteyen veya oynayan insanlar geliyor.
server farkı denebilir o zaman

Açıkçası aynı sorun benim arkadaşlarda da var. Onlarla girmeyi reddettiğimde darılıyorlar. En son ismimi değiştirip gizli gizli girmeye başladım:)
Mantıklı :d

Bu oyunu sezon 1den bu yana oynuyorum , inan TR sunucusu hiç bir şekilde gelişme kaydetmedi ve her zaman kötü :) bir süre sonra Euw sunucusuna geçtim 2 3 sezon orada kaldım arkadaşlar yüzünden tekrar buraya döndüm ve inan buradakiler bot gibi oyun oynuyordu :)
tek başına AD carry de kendine güveniyorsan taşıya bilirsin
Jung oyna mesela hiç yoktan oyuna şekil verme şansın olur gank atıp öne geçirirsin laneleri vesaire..
ama Tr pişmanlıktır kardeşim :)
Güzel bir gang attığımda bile dalmıyorlar üstüne küfür yiyiyorum :/

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ben 1 yıldır oynamadan oyuna tekrar başladım ancak oynayışımın daha da iyileştiğini fark ettim plattım dia ya çıktım
oynamanı tavsiye ediceğim hero talon sylas çok güçlü herolar her türlü taşıyorsun takımı umursama pek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...