League Of Legends Vanguard kapıya dayandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet daha gelmedi ama ne zaman geleceğini kesin olarak bilen var mı ve sizce ne olacak? Benim düşüncem valoda olduğu gibi hile güncel tutulursa evade kullanmayanlar ban yemez diye düşünüyorum. Ama bazı koreli oyuncular var sc'den daha kusursuz ince dodge atıyorlar onlar otomatik ban yerse ki yiyeceklerini düşünüyorum komik şeyler yaşanacak gibi
Screenshot_2.png

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet, uzun bir hile senaryomuzun ardından sonunda LoL'e Vanguard geliyor. Okuduğum yama notlarına göre şu an Filipinler'de Vanguard mevcut ve çok yakında TR sunucusuna da gelecek. Artık oyuncuların bilek gücüyle attığı dodgelere ve ADC oyuncularının attığı kitelere script demezsiniz. Herkes kendi bilek gücünü ortaya koysun. 5-10 dakika eğlenmek için hile açmayın; o 5-10 dakikalık süre sizi 4 ay bekletir. Tabi hileyi açsanız da açmasanız da ben size karışamam, ama 4 ay beklemek istiyorsanız açabilirsiniz, sorun yok yani :D

vanguard.png

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merakla izliyoruz bakalım.
umarım kullanabiliriz evadeli evadesiz fark etmez.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
"Ama bazı koreli oyuncular var sc'den daha kusursuz ince dodge atıyorlar onlar otomatik ban yerse ki yiyeceklerini düşünüyorum komik şeyler"
Alakası yok vanguardın olayı bilgisayarında denetleme yapması zamanında vanguard tartışması çıkmıştı güvenli mi falan diye, rapor sisteminde bir değişiklik olmayacak çoğu hile valorantta olduğu gibi 1 2 saat içinde otomatik banlanacak otomatik banlanma dışındaki tüm durumlar aynı olacak evadeli evadesiz farketmiyor hileyi çalıştırdığında yakalanırsan yakalanacaksın

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Gerçekten dediğiniz gibi kusursuz Dodge ları hile diye banlarlarsa komik şeyler yaşanır lakin ben öyle bir durum yaşanacağını pek fazla zannetmiyorum ama hwid ban olayı da insanı korkutmuyor değil 🥲

Üye
2 HİZMET YILI
riot bu durumu düşünür böyle bir şey yaşanmaz

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gelsin ne farkedicek ki vanguard'da bypasslanıcak bu sefer hileler 10 dolar degil 25 30 dolar olacak parası olan devam ke

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence her şey olduğu gibi devam edicek, Valorantta Vanguard var hile bitti mi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her şey olduğu gibi devam edecek. Valorantta vanguard var, hile bitti mi?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aylardır scriptli oynuyorum dua et karşıma gelme :dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...