League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam skill ile yok edilemeyen traplere skill atıyor. Örnek Jhin trap'e veya Nidalee traplerine skill atıyor. Heimer turret veya shaco W olsa tamamda. Sanırım base kodlamadan kaynaklı ? Config ile alakalıysa bi el atarsan sevinirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu adc confing i viktor vb karakterlerde kullanabiliyor muyuz ? ekstra olarak viktor vb karakterler içinde ayrı bir config mi indirmeliyiz
Hayır herhangi bir config indirmenize gerek yok ekstradan ayarlı oynayabilirsiniz
samirada fast burst modunu hala cozemedim basılı mı tutuyoruz
6 tuşu ile aktif edip açık kalacak herhangi bir şekilde basılı tutmanıza gerek yok
how can u put the config?
Go to local disk c go into wsreborn from there delete the config folder and throw the new config you downloaded into wsreborn in c
Hocam skill ile yok edilemeyen traplere skill atıyor. Örnek Jhin trap'e veya Nidalee traplerine skill atıyor. Heimer turret veya shaco W olsa tamamda. Sanırım base kodlamadan kaynaklı ? Config ile alakalıysa bi el atarsan sevinirim.
Config ile alakalı olduğunu sanmıyorum dilerseniz bir de default config ile oynayın öyle test edin eğer config ile alakalı ise çözeriz

stilex
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hayır herhangi bir config indirmenize gerek yok ekstradan ayarlı oynayabilirsiniz

6 tuşu ile aktif edip açık kalacak herhangi bir şekilde basılı tutmanıza gerek yok

Go to local disk c go into wsreborn from there delete the config folder and throw the new config you downloaded into wsreborn in c

Config ile alakalı olduğunu sanmıyorum dilerseniz bir de default config ile oynayın öyle test edin eğer config ile alakalı ise çözeriz
fast burst ayrı bir şey değil mi?

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bu vlad nasıl s++ daha minyon almıyor q ile savaşlarda kötü

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kral Vallah Adamsin Her Seferinde Daha GUzel Yapiyorsun Sen Bu Isi Ustasin <3

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Harika olmuş rengar main olarak tek atmayı seviyoruz en kısa zamanda deniyeceğim.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
MH Discord üzerinde canlı yayında izlediğim config çok güzel. bende öyle bekliyorum beklenen config geldi. Emeğine ve eline sağlık

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
MH Discord üzerinde canlı yayında izlediğim config çok güzel. bende öyle bekliyorum beklenen config geldi. Emeğine ve eline sağlık
Beklediğinize değecek bir config geliyor teminatını verebilirim sıfırdan hem evade hem orb hem de şampiyonlara özel ayarlar geliyor tekrardan en iyisi olacak diyebilirim ayrıca güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...