Yeni config'te ayarlı bc q su gayet stabil ve güzel çalışıyor merak etmeyin paylaştığımda deneyimleyeceksinizBC de ayar yapmadan Q atmıyor maalesef. Max-Min rage sınırı aynı oldugu dibine girmen lazım. min 210 max 780 ayarladım. Belki sıkıntı çeken olur diye yazıyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun ama elimde olan bir şey değil maalesef 160 küsur tane şampiyon var daha bitmedi maalesefBugün benim doğum günümBir güzellik yapta paylaş be kuruduk ...
I'm making new configurations from scratch including special avoidance for all the kind of champions that I'll share in a few days and that you can play without having to make any adjustmentsIs there is a way that i change the evade with like sometimes it dodges backwards and it goes into them so i die
Beklediğinize fazlası ile değeceğine eminim beklemede kalın lütfen olabilecek en kısa sürede paylaşılacak yeni config ayarlarıhocam harika devamını bekliyorum yaparsınııızzzzz
Evet güncellenecek muhtemelen yarına bitecekNeyi bekliyoruz hacı config mi güncellenecek
Eline sağlık reis tüm şampiyonlar mı kısmi miEvet güncellenecek muhtemelen yarına bitecek
Hayır tüm şampiyonlar ve tüm koridorlar için hem predict hem evade hem de orb ayarları bayağı sağlam olacağını söyleyebilirim beklediklerine değecek arkadaşların en iyisi olacak çıktığındaEline sağlık reis tüm şampiyonlar mı kısmi mi
hadi bakalım sabırsızlandımHayır tüm şampiyonlar ve tüm koridorlar için hem predict hem evade hem de orb ayarları bayağı sağlam olacağını söyleyebilirim beklediklerine değecek arkadaşların en iyisi olacak çıktığında
Uzun süredir takipçinim güzel de lig kastım config le yeni config fena olcak diyorsan cha olurum herhaldeHayır tüm şampiyonlar ve tüm koridorlar için hem predict hem evade hem de orb ayarları bayağı sağlam olacağını söyleyebilirim beklediklerine değecek arkadaşların en iyisi olacak çıktığında
evet reis heyecanla beklemekteyizNe zaman hazır olur hocam ?
Ücret talep edilmiyor. Yazılım zaten ücretsiz, ek olarak config'i de sağ olsunlar kendileri ayarlayıp buradan paylaşıyorlarücreti ne kadar