Uzman Üye
detaylı bir video ile klavye göstericiyle falan bi öğretici çekersen çok mutlu olurum oyun zor scriptle oynamak dahada kafa karıştırıyor 
Hocam bu kendi configimde ki tier list a da olabilir s de de o yüzden a ya koymaya layık gördüm yaniJhin nasıl s+ değil jhin gayet güçlü ve zevkli oluyor
İyi oyunlar bol winler hocam teşekkürler yorumunuz içinbeyler yok böyle bişi çok iyi bir cfg
Fix yedi hocam büyük ihtimalle düzelmezbase ulty duzelir mi ilerde cok iyidi
Config ile oynarsan oyun için avantajların artar bir de ayarlarla uğraşmazsın ama o kadar iyi değil bence karthus benden söylemesiKanka karthus jungle oynuyorum configli oynasam ne gibi yarari olur tavsiyen var mj
Rehberlerim var bir sürü konu olarak hocam böyle bir çalışmayı şu aralar düşünmüyorumdetaylı bir video ile klavye göstericiyle falan bi öğretici çekersen çok mutlu olurum oyun zor scriptle oynamak dahada kafa karıştırıyor![]()
Hocam bunun geliştirilmeyle bir alakası yok kule altı girmesinin sebebi under turret dive seçeneği açık minimapin yanında permashow da yazar hangi tuşla kapandığı kapatırsan onu bir daha girmez kule altıEllerine sağlık çok teşekkürler yasuo dahada geliştirilirse çok güzel olur. Kule altı giriyor arada
Çok teşekkür ederim hocam uğraşıyoruz yapıyoruz bir şeyler teşekkürler güzel yorumun içinellerine sağlık şimdi indirdim kurdum bakalım deniyorum . Lanelere göre tier list olayı beni benden aldı doğrusu![]()
Tam olarak neyi yapamıyorsunuz hocam söyleyin yardımcı olayımkn denicemde buyuk ihtimall yapamam
Awareness>hud>enabled bu kadar hocamaga sol tarafdakı şeyi nasıl acarız yeteneklerinin saniyesini sıcra vbvb kullanmış diye 5 kişininkini gösteriyordu ya
Bom trabalho, baixei as configurações e funcionaram perfeitamente
bana atar mısın baya iyiymiş hele o kalistadaki .Dpm den gönderiyorum hemeen daha yeni gördüm pardon
edit: gönderemiyorum pm'in kapalı