League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
detaylı bir video ile klavye göstericiyle falan bi öğretici çekersen çok mutlu olurum oyun zor scriptle oynamak dahada kafa karıştırıyor :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ellerine sağlık çok teşekkürler yasuo dahada geliştirilirse çok güzel olur. Kule altı giriyor arada

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ellerine sağlık şimdi indirdim kurdum bakalım deniyorum . Lanelere göre tier list olayı beni benden aldı doğrusu :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Jhin nasıl s+ değil jhin gayet güçlü ve zevkli oluyor
Hocam bu kendi configimde ki tier list a da olabilir s de de o yüzden a ya koymaya layık gördüm yani
beyler yok böyle bişi çok iyi bir cfg
İyi oyunlar bol winler hocam teşekkürler yorumunuz için
base ulty duzelir mi ilerde cok iyidi
Fix yedi hocam büyük ihtimalle düzelmez
Kanka karthus jungle oynuyorum configli oynasam ne gibi yarari olur tavsiyen var mj
Config ile oynarsan oyun için avantajların artar bir de ayarlarla uğraşmazsın ama o kadar iyi değil bence karthus benden söylemesi
detaylı bir video ile klavye göstericiyle falan bi öğretici çekersen çok mutlu olurum oyun zor scriptle oynamak dahada kafa karıştırıyor :D
Rehberlerim var bir sürü konu olarak hocam böyle bir çalışmayı şu aralar düşünmüyorum
Ellerine sağlık çok teşekkürler yasuo dahada geliştirilirse çok güzel olur. Kule altı giriyor arada
Hocam bunun geliştirilmeyle bir alakası yok kule altı girmesinin sebebi under turret dive seçeneği açık minimapin yanında permashow da yazar hangi tuşla kapandığı kapatırsan onu bir daha girmez kule altı
ellerine sağlık şimdi indirdim kurdum bakalım deniyorum . Lanelere göre tier list olayı beni benden aldı doğrusu :D
Çok teşekkür ederim hocam uğraşıyoruz yapıyoruz bir şeyler teşekkürler güzel yorumun için
kn denicemde buyuk ihtimall yapamam
Tam olarak neyi yapamıyorsunuz hocam söyleyin yardımcı olayım

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Güzel olmuş daha çok video gelsin bence çok sarıyor izlemesi haha en azından onaylı üye olana kadar izleyeyim...

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga sol tarafdakı şeyi nasıl acarız yeteneklerinin saniyesini sıcra vbvb kullanmış diye 5 kişininkini gösteriyordu ya

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
28.02.2023 Config değişiklik notları:
+ Camille e sine dodge düzeltildi.
+ Zhonya artık malp ultisine otomatik basıyor.
+ Hextech Füzekemer'de artık dodge olarak kullanıyor otomatik.
+ Yasuo'yu öncekine göre daha da iyileştirdim bu sefer daha iyi Q atıyor, kayıyor ve focus atıyor.
+ Katarina her girdiğinizde artık anında ulti atmıyor öldürüleceği zaman ulti atıyor kombo hala sizin oynayışınıza göre farklılık gösterebiliyor

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
deniyelim bakalım adc main olarak beğencekmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...