League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim ustam gene güncellemiş gereğini yapmış. Adamsın bee, tek isteğim şey olurdu. 52-53 gibi numaralandırılmış tuşları / * - gibi key tuşlarına atayıp o şekilde bırakılabilirdi. Gereksiz belki ama chat'te yazı yazdığımızda bazen o rakamlara basıp özellikleri açıp kapatabliyoruz. Canımızsın, kralsın.
Güzel yorumun için teşekkür ederim yani dileyen o tuşları kendisine göre atayabilir diye düşünüp bıraktım onun dışında ayarlar gayet perfect diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
config çok güzel ayarlanmış ancak tek sorun şu sanırım liste hariç ayarlamamışın knk rica etsem ayarlayabilirmişsin ? ve öğretici bir şey paylaşırmışsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
config çok güzel ayarlanmış ancak tek sorun şu sanırım liste hariç ayarlamamışın knk rica etsem ayarlayabilirmişsin ? ve öğretici bir şey paylaşırmışsın
Liste hazırlammışsın derken anlamadım öğretici birçok içeriğim mevcut forumda sorun nedir

ben genelde mid oynuyorum configi yapıyım mı sence
Bu config tüm koridorlar için geçerli ismimden dolayı aldırış etmeyin lütfen tier list'e bakarsanız tüm koridorlar için config'in uygun olduğunu göreceksiniz hepsini ayarladık çünkü

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam önceden ezreal terminatör gibi q lar atardı ne bileyim base atan adama ultıler patlatırdı şimdi çok saçma ultıler ve saçma q lar atıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam önceden ezreal terminatör gibi q lar atardı ne bileyim base atan adama ultıler patlatırdı şimdi çok saçma ultıler ve saçma q lar atıyor
Saçma q'lar atmıyor kendim de oynuyorum kaç gündür bir problem yok ayarlarında base'ye ulti atmamasının sebebi artık fix yedi riot tarafından
Draven çalışmıyor bu arada
Çalışmıyor derken bazı ayarları manuel atmanız gerekmekte onun dışında problem nedir

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Usta belki senin cfg den dolayı değildir de itemleri kullanmıyor ya aktif olmasına rağmen ne galeforce ne goredrinker vs

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hayalimdeki config onaylandığım gibi direkt bununla oynayacağım xd qiyana komboları nasıl oluyor bu cfg ile?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selam reis configine hayranım gerçekten west diaya kadar ban yemeden çok rahat çıktım 75 wr gibi bir winrate ile sonra ban yedi o biraz üzdü ama çok iyi dayandı o zamana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...