League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
abi configini indirdim evade uzay mekiği gibi dodgeluyor abi Elonmuska başvuru yaptım iyi geceler

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam çok güzel config olmuş ellerine sağlık , sadece ryze süper combosu var ama v bastığımızda farm yapmıyor clearda herşey de seçili nedendir acaba ?
Spell farm key açık mı
Yeni halini denedim ben pek beğenemedim yinede eline sağlık usta
Evade'i değiştirdik sadece başka bir şeyini değiştirmedik zaten tam olarak neyi beğenmediniz
Emeğine sağlık hocam bir tanesin, sayende faydalanabiliyoruz. Çoğu paralı script configlerinden iyi
Rica ederim iyi oyunlar dilerim
Eline emeğine sağlık
Teşekkürler
abi configini indirdim evade uzay mekiği gibi dodgeluyor abi Elonmuska başvuru yaptım iyi geceler
İyi oyunlar dilerim teşekkür ederim yorumun için

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bi aralar Mf de config çok güzel oluyordu neden şimdi olmamış acaba?

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arena modundada gayet iyi çalışıyor bence hocam elinize sağlık. Combo yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Spell farm key açık mı

Evade'i değiştirdik sadece başka bir şeyini değiştirmedik zaten tam olarak neyi beğenmediniz

Rica ederim iyi oyunlar dilerim

Teşekkürler

İyi oyunlar dilerim teşekkür ederim yorumun için
spel farm tıklı olmasına rağmen off gözüküyor

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
@Adc Main karşıma bir zed veya bir naut falan geldiğinde hala en önemli skilleri dodgeleyemiyor high ye çekmeme ragmen bu config ile alakalı deil muhtemelen ne yapmam lazım sence ? ctrl f falan açık drawlar açık yeni loaderi indirdim daha aklıma bişey gelmiyor düzgün dodge atmıyor neredeyse en son menzillden naut q su falan yedim dangerous acık olmadan :/

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
is that champions teir list updated ?!
Ye updated
@Adc Main karşıma bir zed veya bir naut falan geldiğinde hala en önemli skilleri dodgeleyemiyor high ye çekmeme ragmen bu config ile alakalı deil muhtemelen ne yapmam lazım sence ? ctrl f falan açık drawlar açık yeni loaderi indirdim daha aklıma bişey gelmiyor düzgün dodge atmıyor neredeyse en son menzillden naut q su falan yedim dangerous acık olmadan :/
Yani son config'i paylaşmadan önce özel'de arkadaşım ile naut q sunu denedik dodge'luyor mu diye bir ayar yapmıştık çünkü bir problem de yoktu atıyordu dodge sorunsuz senden ricam evade ayarında dangerous spells tuşları var onları space tuşundan başka kullanmadığın bir tuşa atayıp tekrar denemendir bir de öyle dene bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...