Spell farm key açık mıhocam çok güzel config olmuş ellerine sağlık , sadece ryze süper combosu var ama v bastığımızda farm yapmıyor clearda herşey de seçili nedendir acaba ?
Evade'i değiştirdik sadece başka bir şeyini değiştirmedik zaten tam olarak neyi beğenmedinizYeni halini denedim ben pek beğenemedim yinede eline sağlık usta
Rica ederim iyi oyunlar dilerimEmeğine sağlık hocam bir tanesin, sayende faydalanabiliyoruz. Çoğu paralı script configlerinden iyi
TeşekkürlerEline emeğine sağlık
İyi oyunlar dilerim teşekkür ederim yorumun içinabi configini indirdim evade uzay mekiği gibi dodgeluyor abi Elonmuska başvuru yaptım iyi geceler
Mf script'e uygun çar değil ayarlarını yaptık oynayabilirsiniz problem yokBi aralar Mf de config çok güzel oluyordu neden şimdi olmamış acaba?
spel farm tıklı olmasına rağmen off gözüküyorSpell farm key açık mı
Evade'i değiştirdik sadece başka bir şeyini değiştirmedik zaten tam olarak neyi beğenmediniz
Rica ederim iyi oyunlar dilerim
Teşekkürler
İyi oyunlar dilerim teşekkür ederim yorumun için
Mouse'un scroll tuşu ile yukarıya doğru kaydırırsanız açacaktırspel farm tıklı olmasına rağmen off gözüküyor
harikasın oldu hocam , tekrardan emeğine eline sağlıkMouse'un scroll tuşu ile yukarıya doğru kaydırırsanız açacaktır
Ye updatedis that champions teir list updated ?!
Yani son config'i paylaşmadan önce özel'de arkadaşım ile naut q sunu denedik dodge'luyor mu diye bir ayar yapmıştık çünkü bir problem de yoktu atıyordu dodge sorunsuz senden ricam evade ayarında dangerous spells tuşları var onları space tuşundan başka kullanmadığın bir tuşa atayıp tekrar denemendir bir de öyle dene bakalım@Adc Main karşıma bir zed veya bir naut falan geldiğinde hala en önemli skilleri dodgeleyemiyor high ye çekmeme ragmen bu config ile alakalı deil muhtemelen ne yapmam lazım sence ? ctrl f falan açık drawlar açık yeni loaderi indirdim daha aklıma bişey gelmiyor düzgün dodge atmıyor neredeyse en son menzillden naut q su falan yedim dangerous acık olmadan :/