League of legendsmi Dota2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim için lol daha iyi . fakat oda arkadaşım vardı bi tane çocuk sabah akşam dota oynarmı ya . dota oynayan lolü oynayamıyor hatta sevmiyor onlarınkide alışkanlık işte

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dota 2 zor ama lol daha kolay onun için lol diyorum dotayı denedım oynayamadım ama lol :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Yani çok kişisel bir soru hangisinden daha çok zevk alıyorsan o ama community olarak lol ülkemizde daha popüler

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
League of legends
dota bana göre biraz sade kalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tabıkıde lol kardesım dota oynayan cok az kısı var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lol zaten dotadan cıkma bir oyun dotayı oynayan lolü rahat oynar ama lolü oynayan dotayı oynayamaz

Üye
5 HİZMET YILI
Bana göre lol çünkü diğer oyunlar gibi sonu geleceğe benzemiyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dota 2 yeni başlayanlar için çok karışık beyin yakan bir oyun 5 6 gün boyunca oynayıp birşeyler öğrenmeye çalıştım zamanında hiç birşey öğrenememiştim video falan da izlememe rağmen.League of legends öyle bir oyun değil ilk başlayanlar her oyunda olduğu gibi bu oyundada zorluk çekiyor ama rank sistemi bunu engelliyor dota 2 de rank sistemi var mı bilmiyorum fakat dota 2 bana göre alışılıp öğrenilmesi çok zor bir oyun.Lol ona nazaran biraz daha basit bir oyun yani yeni başlayanlar daha çabuk adapte olabiliyor.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İkisinide oynarım fakat LOL benim için daha ileri planda.İYİ FORUMLAR.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bilmeden yorumlar yapılmış, arkadaşlar dota dediğimiz oyunda görüş sağlamak, farm almak daha zor. Kendi minyonunu bile öldürebiliyorsun, ranked sistemi yok ve her hero oyuna başladığınız andan itibaren açık. Çok fazla item konfigürasyonu var. Çok fazla çeşitlilik var, basite kaçan insanın oynamaması gereken oyun. Ben artık eskisi gibi tam fokus oynayamadığım için oyunları, lolü tercih ettim. Yani asıl sorunuz bu olmalı. Ayrıca early gamede lole göre çok çok daha dengeli dota 2. Altını çizerim.

Eklemeyi unutmuşum, dotanın grafik motoru daha optimize ve daha göze hitap eden bir yapıya sahip. Özellikle diablo vari oyunlar oynamış olarak o karanlık atmosfer daha göze hoş geliyor, gerçekçilik katıyor.

Dereceli var bu arada :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
net LoL Kral bence ya da ben lole alışkın olduğum için bana öyle geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mekanik ve oynayış tarzı olarak dota 2 daha zor ama ve gerçekten bir moba oyunu oynamak istiyorsanız Dota 2 favorim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...