BeklemedeyizSON MESAJIMI YAZIYORUM ARKADAŞLAR 2-3 GÜN BEKLEYİN BANA İFTİRA ATAN KARDEŞLERİM ZATEN BURDA ÖZÜR DİLİCEKTİR SAYGILARIMLA İYİ GÜNLER
ben haftalardır kullanıyorum her hangi bir ban yemedim. Sizin oynayış tarzınıza bağlı ve reportlara bağlı.Beyler cidden buna inanan varmıban yememe gibi bi durum yok zaten dedected onu gectim ban yememesini skora bağlayan bi insan amacı belli aslında 5-10 kişiyi düşürmek
yapmayın gözünüzü seveyim
reis bende memoryUI Download eror verip duruyor suana kadar cozum bulanda yok varmı bi fikrin butun vurus programları kapalı c++ guncel yinede eror veriyor bi yardımcı olsan cok makbule gecerKardeşim Mh Şifresi İndirdifin dosyanın RAR şifresidir Mesala bir dosya indirme yaptıgında O dosya şifreli olarak açılmıyor açmak için Şifre istiyor Sende Şifre Kısmına Sadece mh Yazıyorsun bu kadar basit![]()
İşte ben bunu anlatıyorum ama eleman kendisini çok akıllı sanıyor inkar ediyor ve ban yememesini skorlara bağlıyor bu komiğime gitti : DBeyler cidden buna inanan varmıban yememe gibi bi durum yok zaten dedected onu gectim ban yememesini skora bağlayan bi insan amacı belli aslında 5-10 kişiyi düşürmek
yapmayın gözünüzü seveyim
Kardeş bu bir mmo oyunu fps değilki yani elinde sonunda yakayı ele veriyorsun ha 1 yıldır ban yemedim diyorsan ya hep güncel tutuyorsun ya da şanslısın ikisinden biri neyse ürünü çıkartınca nasıl oto güncelliycek çok emin değilim yeni hero geldi diyelim oto mu güncelliycek D: bu biraz zor yani.Bir de config ayarlıycan uzun şeyler neyse sana allah kolaylık versinBen 3 senedir 1 defa ban yemedim kardeşim
1.) Çok aşırı derecede belli etmiceksin
2 ) DOCLAMADA Sorun yok Karsı Taraf ile sözlü küfür hakaret kavramlarına girmiceksin Çünkü şikayet edilirseniz
inceleme yapıldıgında Belli olur
3)Skorun 20 -0 olmasın genellikle Vurdugunun yarısı kadar da ölümünüz olsun yani Kısacasıfazla belli etmeyin
4 ) Hileyi açtıgınızda Baktınızki öndesiniz Yeniyorsunuz kapatın Size tavsiyelerimdir