Leaguef Of Legends Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler cidden buna inanan varmı :) ban yememe gibi bi durum yok zaten dedected onu gectim ban yememesini skora bağlayan bi insan amacı belli aslında 5-10 kişiyi düşürmek :) yapmayın gözünüzü seveyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
the guy addicted to the script can't go 2 days without kkk

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eyw kral sabırla bekliyoruz şimdiden kolay gelsin <3 <3 <3

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler cidden buna inanan varmı :) ban yememe gibi bi durum yok zaten dedected onu gectim ban yememesini skora bağlayan bi insan amacı belli aslında 5-10 kişiyi düşürmek :) yapmayın gözünüzü seveyim
ben haftalardır kullanıyorum her hangi bir ban yemedim. Sizin oynayış tarzınıza bağlı ve reportlara bağlı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İki gün sonra milletten hesap istersin sen ver deniyim diye, dolandırıcı arkadaşlar inanmayın böyle insanlara. Ahmet mehmet.dll diye milleti yiyor burada :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
imkansız ya Ban yememe olasılığı nedir biliyormusun . Solucan deliği bulmak. Yani kaçarak durmadan sc ile oynamadan. Mesela şöle örnek vereyim. Support Oynuyorsun gidersin sc ile cha olursun 1 2 hafta içerisinde. Ama scyi banwave geldiğinde bırakırsın 2 hafta girmezsin banwave geçene kdr o zaman tekrar girer tekrar kasarsın bu iş böledir. Banwave varken bronzda bile aç ban yersin. Kimi kandırıyorsunuz ya. Ancak böle sıyrılabilirsin riotun gözunden

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben 3 senedir 1 defa ban yemedim kardeşim
1.) Çok aşırı derecede belli etmiceksin
2 ) DOCLAMADA Sorun yok Karsı Taraf ile sözlü küfür hakaret kavramlarına girmiceksin Çünkü şikayet edilirseniz
inceleme yapıldıgında Belli olur
3)Skorun 20 -0 olmasın genellikle Vurdugunun yarısı kadar da ölümünüz olsun yani Kısacasıfazla belli etmeyin
4 ) Hileyi açtıgınızda Baktınızki öndesiniz Yeniyorsunuz kapatın Size tavsiyelerimdir

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim Mh Şifresi İndirdifin dosyanın RAR şifresidir Mesala bir dosya indirme yaptıgında O dosya şifreli olarak açılmıyor açmak için Şifre istiyor Sende Şifre Kısmına Sadece mh Yazıyorsun bu kadar basit :D
reis bende memoryUI Download eror verip duruyor suana kadar cozum bulanda yok varmı bi fikrin butun vurus programları kapalı c++ guncel yinede eror veriyor bi yardımcı olsan cok makbule gecer

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abload ı kapat Chromeden Veya virüs programın varsa komple silmeyi dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dün pikanın yaptığı lazzy için ne zaman açılır diye yorum atan biri bugün sc çıkardım demesi hayırlısı olsun bakalım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İşte ben bunu anlatıyorum ama eleman kendisini çok akıllı sanıyor inkar ediyor ve ban yememesini skorlara bağlıyor bu komiğime gitti : D

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Umarım güzel olur dostum, eline sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende nasada calısıyorum az sonra rıota özel bı fuze gönderıcem beklemede kalın fakerın hesabının sıfresını patlatıp skt nın gızlı mesajlarını ulkemız adına coronayı yenmek ıcın basta fakerın 2. çarı hıde on bush olmak uzere özel fuzeler gönderıcem sadece beklemede kalın 2 gun. ınanmayanlar zaten özur dılıcek benden.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim Pikachuya Mesaj yazan benm evet ne zaman Çıkacak diye sebebi ise Pikachu benım arkadasımdır sorabilirsiniz bu kadar fazla uzatmayın

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben 3 senedir 1 defa ban yemedim kardeşim
1.) Çok aşırı derecede belli etmiceksin
2 ) DOCLAMADA Sorun yok Karsı Taraf ile sözlü küfür hakaret kavramlarına girmiceksin Çünkü şikayet edilirseniz
inceleme yapıldıgında Belli olur
3)Skorun 20 -0 olmasın genellikle Vurdugunun yarısı kadar da ölümünüz olsun yani Kısacasıfazla belli etmeyin
4 ) Hileyi açtıgınızda Baktınızki öndesiniz Yeniyorsunuz kapatın Size tavsiyelerimdir
Kardeş bu bir mmo oyunu fps değilki yani elinde sonunda yakayı ele veriyorsun ha 1 yıldır ban yemedim diyorsan ya hep güncel tutuyorsun ya da şanslısın ikisinden biri neyse ürünü çıkartınca nasıl oto güncelliycek çok emin değilim yeni hero geldi diyelim oto mu güncelliycek D: bu biraz zor yani.Bir de config ayarlıycan uzun şeyler neyse sana allah kolaylık versin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Yeni Hero geldiginde Tekrardan Kendim Manuel Olarak güncellemeler yapacam Size bunu anlatamıyorum
SXE gibi düşünün Programı anlatmak istedigimi anlayın

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sımdıdenb hayırlı olsun beklıyoruz bakalım :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ya sen nasıl bir kralsın beklemekteyiz usta güncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...