Leaguef Of Legends Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Elmas 1 im Ve daima Kullanıyorum Hayatımda Hiç Hileden Ban yemedim Ve gizlemeyi Başardım Aşırı derecede belli etmeden oynamanızı Öneriyorum

Buna Cevap olarakda -
Genellikle Skorunuzda ölmelerinizde olsun ÖRNEK OLARAK 11- 7 - 25 - 9 25 - 16 Bu skorlar ile oynamaya özen gösterin
Yani kısacası bazen bilerek oyunda ölün daima doc yapmayın :D
Hiçbir script o kadar uzun süre dayanmaz.
sen tamamen sistem tarafından otomatik olarak blacklist'e alınıyorsun otomatik olarak zaten ban yiyeceğin garanti oluyor sadece yapacağın bazı tüyolar senin ban süreni uzatır ancak hiçbir script asla ban yemez diye bir durum yok bir hesapta 3 senedir kullanabileceğin bir script'in olması imkansız hatta öyle bir durum ki sen asıl hesabında kullanmasan bile oyun dosyalarını değiştirdiğin için blacklist'e o hesabında alınıyor ve ban yiyebiliyor. Ben şahsen hiçbir şekilde inanmıyorum kanıt yoksa yalan haberdir net.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pikaya lazyshard ne zaman güncellencek diye soruyorsun bir kaç gün sonra lazysharptan daha iyi oldugunu idda ettiğin sc cıkarcağını söluyorsun ben anlamadım ya ciddi beyindllexe

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onu geçtim zaten script anticheate girdiğinde istersen 0-30 ol oyunu bitirmeden çık en geç 1 hafta sonra girdiğinde o çar gene ban yemiş olacak test et gör burda kandıracağın 5-10 kişi bulursun o ayrı ama çok sürmez oda :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ayrıca kendini otomatik güncelleyen bir script diye bir durum yok manuel olarak scriptler güncellenir her zaman ve karşı tarafla sözlü dialog yapmayacaksın falan diyorsun ben banwave'den sözlü ban yiyerek sıyrıldım ve sc den bu şekilde ban yemeden kurtuldum Sc'yi tek hesaptan en uzun süre kullanan kişi olduğumu düşünüyorum hesabı 60 gün kullandım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hiçbir script o kadar uzun süre dayanmaz.
sen tamamen sistem tarafından otomatik olarak blacklist'e alınıyorsun otomatik olarak zaten ban yiyeceğin garanti oluyor sadece yapacağın bazı tüyolar senin ban süreni uzatır ancak hiçbir script asla ban yemez diye bir durum yok bir hesapta 3 senedir kullanabileceğin bir script'in olması imkansız hatta öyle bir durum ki sen asıl hesabında kullanmasan bile oyun dosyalarını değiştirdiğin için blacklist'e o hesabında alınıyor ve ban yiyebiliyor. Ben şahsen hiçbir şekilde inanmıyorum kanıt yoksa yalan haberdir net.
la banwave varken sil lolü yükse scsiz bi kaç oyun at blacklist kalmıyor herif öle 2 sene oynadı gözumun önünde sorun o değil sorun bunu kiillerle olduğunu sölemesi anladınmı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
banwave varken oynama geçin oyna istdgn kdr kaçabilirsun öle bandan oda çok düşük ihtimal cuku diger hesabın ban yer maın yemesede ban yemeden banwave oldugunu anlamak zor

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
eline emeğine sağlık ben çok uğraştım kaynak kodlar inceledim çok yapmak istiyorum ama öğrenemedim tebrikler umarım daha güzel işler başarırsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sözlerin hiç inandırıcı gelmedi dostum otomatik güncelleyen bir hile şuana kadar hiç bir hilede yok, script içi terimleride yanlış kullanıyorsun ya muhtemelen prim için bole bir konu açma gereği duydun yada boş.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkürler yararlı çalışma cidden. Emeğine sağlık

Üye
6 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
eline sağlık kardeşim de ben daha hile kullanamıyorum çunki bir hile indirmeyi basaramadım :D

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnanması zor ama bekliyoruz Dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşın anlattıgı şeyler banada imkansız geldi ancak şöyle bir düşünürsek hiçbirşey imkansız degil bu devirde hertürlü kodlamayla bu iş halledilebilir. Bizim yapacagımız şey beklemek ve görmek. Kimsenin oortada birşey yokken kimseyi suçlamaya hakkı yok. Bekleyelim görelim :uwot:

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çalışmanızda bol şans diliyorum şimdiden emeğinize sağlık onaylı bir üye olduğumda kullanmayı düşünüyorum sitede yeniyim ama şimdiden izlenimlerim sitenin çok aktif bir kitleye sahip olduğu.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Emeğine sağlık reis peki bu dereceli için nasıl bir şey olucak bir şey değişicek mi ufak bi anlatabilir miisin _

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Madem deneyip çalıştığını söylüyorsun video at görelim bakalım kodladığın scripti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...