Hiçbir script o kadar uzun süre dayanmaz.Ben Elmas 1 im Ve daima Kullanıyorum Hayatımda Hiç Hileden Ban yemedim Ve gizlemeyi Başardım Aşırı derecede belli etmeden oynamanızı Öneriyorum
Buna Cevap olarakda -
Genellikle Skorunuzda ölmelerinizde olsun ÖRNEK OLARAK 11- 7 - 25 - 9 25 - 16 Bu skorlar ile oynamaya özen gösterin
Yani kısacası bazen bilerek oyunda ölün daima doc yapmayın![]()
la banwave varken sil lolü yükse scsiz bi kaç oyun at blacklist kalmıyor herif öle 2 sene oynadı gözumun önünde sorun o değil sorun bunu kiillerle olduğunu sölemesi anladınmıHiçbir script o kadar uzun süre dayanmaz.
sen tamamen sistem tarafından otomatik olarak blacklist'e alınıyorsun otomatik olarak zaten ban yiyeceğin garanti oluyor sadece yapacağın bazı tüyolar senin ban süreni uzatır ancak hiçbir script asla ban yemez diye bir durum yok bir hesapta 3 senedir kullanabileceğin bir script'in olması imkansız hatta öyle bir durum ki sen asıl hesabında kullanmasan bile oyun dosyalarını değiştirdiğin için blacklist'e o hesabında alınıyor ve ban yiyebiliyor. Ben şahsen hiçbir şekilde inanmıyorum kanıt yoksa yalan haberdir net.
eline emeğine sağlık ben çok uğraştım kaynak kodlar inceledim çok yapmak istiyorum ama öğrenemedim tebrikler umarım daha güzel işler başarırsınBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
eline sağlık kardeşim de ben daha hile kullanamıyorum çunki bir hile indirmeyi basaramadımBiliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI