Leauge Of Legends sizce bitiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vallaha gene lolarak insanlar sorun olmadığını yazmış ben öyle düşünmüşüm sanırım

Üye
3 HİZMET YILI
bitmez ama biticek gibi duruyor hile kullanımı çoğaldı anti cheat kodları sızdırıldığı için

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?
oyuncu sayısı tabi ki azaldı ama oynayanı yine var oyun bitmez dota 2 de mesela bitmedi smite diye oyun var onunda oyuncusu ciddi şekilde azaldı ama oynayanı hala oyunyor hatta o oyunda oyun bulma süresi fix 10 dk lolde şuan en az 5 dk yani bu oyunun bitmesi için buna benzer ama daha yenilikçi bir oyun gelmesi lazım lole ihtiyaç olan şey dengelemeler ve yenilikler yani suikastçileri düşürüp daha çok uzun savaş yapabilecek bir metaya gelmesi lazım bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tankların tek atması varken yapacaklarını pek sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kolay kolay biticeğini sanmıyorum aksine daha çok gelişiceğine inanıyorum bi ton çalışma yapıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
son anticheat güncellemesi getireceklerdi onunla belli olacak bitip bitmemesi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Goatım takımını wc de 4.kez şampiyon edene kadar bitmesin yeter

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana kalirsa aksine daha da büyüyor sürekli kendilerini gelistiriyorlar bu gidisle biticegini düsünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Belkide tekrar oyuncu kazanmak için hile konusunda yumuşaklar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanka bende şöyle düşünüyorum aşırı fazla script var oyunda cidden belli edeni var belli etmeyeni ve deli gibi rank kasıyorlar saldılar gibi sanki kimse ban bile yemiyor ben bile sc olmama rağmen sclere tilt oldum bende bittiğini düşünmeye başladım artık :D
Lol bitmez hocam emin olun scriptlerle bitecek kadar küçük bir oyun değil bu istese hepsinin kökünü kazır fakat oyuncu kaybetmek istemiyor bu yüzden size öyle geliyor bu yani tamamen ilk başta yazdığım gibi durum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lol oyuncuları kemik kadrosu var ya bazıları ara verse yine geri dönüyorlar o yüzden kolay kolay bitmez bence lol

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
doğru düşünüyorsun eyvallah sağolasın kankam

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kendi açımdan bile cevap verebilirim buna, uzun bir zaman olmuştu LoL'ü bırakalı fakat tekrar geri dönme isteğim geldi. Yani biraz güncellemeleri sallamıyor olabilirler ama LoL bitmez diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lol bitmez hocam emin olun scriptlerle bitecek kadar küçük bir oyun değil bu istese hepsinin kökünü kazır fakat oyuncu kaybetmek istemiyor bu yüzden size öyle geliyor bu yani tamamen ilk başta yazdığım gibi durum
umarım benim çarda açıkken kurutmaz köklerini sclerin :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lol hala dünyanın en çok oynanan oyunu dostum kolay kolay bitemez metin2 değil bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...