Legit oynuyorum fakat, yine 30 vuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ban yemek bence bu gibi durumlarda biraz şans meselesi, hergün milyonlarca report gidiyor arada denk gelenler patlıyor, şansın olduğu sürece sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka aimbot falan hiç kullanma sadece glow aç oyna hatta hile kullanma çünkü ister istemez aşırı belli ediyosun çok yaşadım

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Wall hacki kesinlikle kapatın ölen takım arkadaşınız sizi izlerse anında farkediyor . Aimi de düşükte oynayın on numara olur

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka en iyisi walhack kapa çünkü acayip pickleme ile sıkıntı oluyor direk kurşun ayarla çok iyi oynarsın hem daha legit oynarsın öneriyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hile İle Bir Süre Oynadıktan Sonra Öyle Oluyorsun İstemesende Yüksek Vuruyor Çünkü Elin Vurmak İçin Yatkın Oluyor Bende Can Düşürmeye Oynuyorum Genellikle Diğerleri Vursun Diye

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Reported yediğinden ötürü düşer ama velakin oynadıkça zor adamlar gelecek çekişmeli geçecek ve seni hiç report bile etmeyecek duruma gelecek güven faktörün iyi duruma gelecek Cs go destek demişsin hiç bakmıyorlar bile böyle maillere

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aga hileyi kullanma Vac yediriyor kökten bırak o hileyi sByte Vac yediriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
her oyun bende hileli 30un altında vurmuyorum yaklaşık 1 senedir aynı hesapta oynuyorum legit oynadığını düşünüyosan ve takımındaki arkadaşlarında seni izlerken şüpelenmiyosa ban yiyiceğini sanmıyorum owde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...