Lenovo k6 note ROOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Öncelikle çok araştırdım. Kingroot u denedim olmadı. Sizde bilmiyorsanız ben böyle telin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180121-225236.jpeg
    Screenshot_20180121-225236.jpeg
    209.5 KB · Görüntüleme: 162
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1)Telefonun modeline ve android sürümüne uygun TWRP kernelini indir.
2)Güncel ve telefonuna uygun Super SU apk sının indir.
3)Odin adlı programı ve telefonun için uygun usb sürücüleri indir.

Telefonu "download mode" a geçirip pc ye bağla odini çalıştır, odinin pda bölümüne TWRP nin .tar veya .md5 (hangi tür geldiyse) dosyasının yerini göster ve start a bas. bu işlemden sonra açılışta download mode a geçtiğinde artık TWRP ye geçersin oradan hafıza kartına attığın SU yu yükle ve root işlemini tamamlarsın. Kabaca işlem bu. detaylar için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresine gidip modelini arayarak ulaşman gerek.

Ayrıca telefon yavaşlamaz, yazık olmaz. Root işlemi kaynakları istediğimiz gibi kullanmak için yapılır. Örneğin gereksiz google apk larını kaldırıp ram ve cache 'de alan açarak daha hızlı kullanım sağlayabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Beyler önerileriniz için sağolun. Olacaklar umrumda değil. Yapmam gereken şeyler var onun için lazım. En başında güncelleme için yapıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
1)Telefonun modeline ve android sürümüne uygun TWRP kernelini indir.
2)Güncel ve telefonuna uygun Super SU apk sının indir.
3)Odin adlı programı ve telefonun için uygun usb sürücüleri indir.

Telefonu "download mode" a geçirip pc ye bağla odini çalıştır, odinin pda bölümüne TWRP nin .tar veya .md5 (hangi tür geldiyse) dosyasının yerini göster ve start a bas. bu işlemden sonra açılışta download mode a geçtiğinde artık TWRP ye geçersin oradan hafıza kartına attığın SU yu yükle ve root işlemini tamamlarsın. Kabaca işlem bu. detaylar için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresine gidip modelini arayarak ulaşman gerek.

Ayrıca telefon yavaşlamaz, yazık olmaz. Root işlemi kaynakları istediğimiz gibi kullanmak için yapılır. Örneğin gereksiz google apk larını kaldırıp ram ve cache 'de alan açarak daha hızlı kullanım sağlayabilir.

Vermiton adam amk eyw

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
rom atınca kasar ben j72015 kulanıyorum 6 sürümü vardı 7.0 sürümü gelmicekdi root atim dedim garantisi vardı root attım kulanamaz hale geldim stock rom 7.0 buldum hem de rootlu önce twrp yükledim sonra kurdum kasar sandım kasma yok arada kasıyo ama eskisi gibi değil stock romlu rootlu kullan tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...