leptop kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
leptopum ısınıp kapanıyor herkes dedıkı termal macun koy koydum fayda etmedi bide fan aldım etki etmedi lütfen ne yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar, yük boşta sıcaklığınızı öğrenebilir miyim ? Uygulamanız yoksa Core Temp 'i indirebilirsiniz.

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yükte ve yüksüz sıcaklık paylaşabilirmisin artı olarak fan çalışıyormu acaba fanın calismasini engelleyen bi virüs yada sistemi aşırı yoran bir program virüs gibi biseymi var onları tespit etmek lazım

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Msconfig ile tam çekirdek verme olayını uygula dostum Araştırarak oto ram cleaner önbelleği oto temizleyen dosyalar vb oluşturabilirsin windows update , search tarzı hizmetleri devre dışı bırak görev yöneticisini kontrol et En çok yoran programları biraz araştır antivirüslerin varsa sil bence kendinden eminsen + Görev yöneticisindeki başlangıç programlarını tamamen kapat laptopun pilini vb çıkart 2-3 saatt pirinçli bir tepsinin içinde yatırt DİKKATLİCE Biraz kendini çekecektir. Sonra pcde toz vb varsa temizle fanın çalışmasını engelleyen birşey olabilir ama Büyük ihtimalle bir yazılım buna neden oluyor o yazılımı tespit edebilirsen sorunun çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...