LevelBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kendi bilgisayarımda vm'de yada sunucumda çalışmayacak (botun kendi sunucularında çalışacak)levelbot hizmeti sunan siteler varmı lolminer yada aurora tercihim değil

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lolminer neden değil anlamadım ve aurora bot bunlar dışında önereceğim tek bir tane var başka da yok zaten leaguebot var bununla vm'den sanal cihaz açıp kasabilirsin hesaplarını tavsiyem leaguebot'u pro versiyonuna yükseltmen ud diye biliyorum güncel olarak pro versiyonunu free dt dir muhtemelen

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lolminer neden değil anlamadım ve aurora bot bunlar dışında önereceğim tek bir tane var başka da yok zaten leaguebot var bununla vm'den sanal cihaz açıp kasabilirsin hesaplarını tavsiyem leaguebot'u pro versiyonuna yükseltmen ud diye biliyorum güncel olarak pro versiyonunu free dt dir muhtemelen
leaguebot güncel değil diye biliyordum bir bakarım lolminer da sunucu bot stok yok kontrol etmiştim

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ücretsiz Şuan Aktif Olan Hangisi Var ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ortalama bu hizmeti sunan yerler kaç liraya sunuyor? Bi hesap ortalama kaç lira ediyor? Ben de böyle bir site arıyorum ama çoğu yerde sunuculu stok kalmamış. Üzücü

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
forumda aktif olan yok sanırım başka forum ismi vermekte yasak ayrıca.
forum ismi sormuyorum bot sitesi soruyorum sadece ücretli olması tercihimdir
Post automatically merged:

Arkadaşlar ortalama bu hizmeti sunan yerler kaç liraya sunuyor? Bi hesap ortalama kaç lira ediyor? Ben de böyle bir site arıyorum ama çoğu yerde sunuculu stok kalmamış. Üzücü
en ucuzları aylık 3euro 60~ tl civarı daha pahalısı varsa olur para sıkıntı değil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben de cloud bot arıyorum ama miningde stok olmaması beni üzüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...