LGS ye az kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
We are not doctors but we have many patients
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lgs ye çooook az kaldı 8 yıldır çalışıyoz neden 3 saat lik sınav için çok çalışıyorum işallah fen isesi çıkartırım denemelerdede baya iyiyim

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ya yeter şundan söz etme artık ya 7.sınıfım hoca muhabbet edelimmi diyo evet diyoz sonra diyor ki çocuklar bakın seneye lgs ye gireceksiniz çalışın diyo her zaman böyle diyo ya havadan sudan muhabbet edemioz en sonunda dicem hocaya hay lgs nin keşke baş birşey konjşsamışık dicektim

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
psikolojik olarak çok zor ama kendine güven yaparsın hiçbirşey göründüğü kadar zor değil

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Umarım hedeflediğin Fen lisesini tutturmayı başarırsın.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dost zamanımda teog vardı hiç çalışmadan 284 alıp meslek lisesine girdim. Başarılar girecek herkese inşallah istediğin liseyi tutturursun.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim sana önerim böyle sitresili anlarda normal bi gündeymişsin okula gidiyromuşun gibi gevşek davran rahat hissetiğin zaman başarırsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yaparsınız kardeşim inanın okadar kasılcak bişey diyil stres yaparsan yapamazsın he bizim zamanımızda lgs yoktu ama gene bi sınava giriyorduk ismini hatırlamıyorum kolay gelsin başarılar hepniize

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yaparsınız kardeşim inanın okadar kasılcak bişey diyil stres yaparsan yapamazsın he bizim zamanımızda lgs yoktu ama gene bi sınava giriyorduk ismini hatırlamıyorum kolay gelsin başarılar hepniize
amin :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Çok kasma kardeşim fen lisesine girmem o kadar önemli değil fen lisesinde çok ağır sayısal görüceksin standart bir anadoluyada gitsen iyi bir üniversite kazanırsın kasma çok

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok kasma kardeşim fen lisesine girmem o kadar önemli değil fen lisesinde çok ağır sayısal görüceksin standart bir anadoluyada gitsen iyi bir üniversite kazanırsın kasma çok
ben sayısalcıyım zaten sözelimde iyi ama sayısalı acayip fazla seviyom sözelde herkesin nefret etiği ingilizceden bile 8-9-10 doğru filan yapıyıom ama sayısalı daha fazla seviyom :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sana bol kitap okumanı öneririm ve matematik yeni nesil sorulara asılmanı öneririm

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cok gerilme ve heyecan yapma rahatlıgını koru ve sadece sınava odaklan dostum inşallah istediğin okulu ve puğagnı tuturursun

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sana bol kitap okumanı öneririm ve matematik yeni nesil sorulara asılmanı öneririm
kitap okumaktan nefret ederim ama
Post automatically merged:

kolay gelsin başarılar
TEŞEKÜRLER

cok gerilme ve heyecan yapma derim rahatlıgını koru ve sadece sınava odaklan derim umarımm istedğin okulu ve puğagnı tuturursun dostum
AMİN :)

bende 8 im hiç çalışmadım :)
İYİ YAPMIŞSIN :)

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuan 9. sınıfım geçen sene lgs sınavına girdim geçen sene kolaydı gene Ortalama son 2 ay kala günde 2-3 saat düzenli çalışarak 394 puan almıştım çalışırsan başarırsın.
Çalışmadığın halde yalandan çalışmış gibi yapma kaygılanırsın boşu boşuna kendini kandırırsın
düzenli çalışırsan zor bir sınav değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...