lise taktikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
evet liseye geçecek arkadaşlarımız var arkadaşlarımza güzel taktikler verin işlerine yarıcak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ilk günden manita faln yapmayın :D 1.sınavlar bittikten sonra internet kafeye gidin :d

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Fazla kasıntı olmasın çok dayak yer fazla uyuşuk olmasın bu seferde ezerler.

Üye
9 HİZMET YILI
ilk günden manita faln yapmayın :D 1.sınavlar bittikten sonra internet kafeye gidin :d
güzel taktik :D
Fazla kasıntı olmasın çok dayak yer fazla uyuşuk olmasın bu seferde ezerler.
orta yolu bulsun diyosun

Aynen böyle okulun ağır abileri olur korkar herkes ilk başlarda samimiyet kursun. sonra sonra merhaba merhaba yapsın eğer takılmaya devam ederse bozulur onlara benzemeye başlar.
ondan sonra okulun en sevilmeyen kişisi olur ama korkarlar o zamanda hiç iyi olmaz hocalarlada iyi anlaşamaz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
orta yolu bulsun diyosun
Aynen böyle okulun ağır abileri olur korkar herkes ilk başlarda samimiyet kursun. sonra sonra merhaba merhaba yapsın eğer takılmaya devam ederse bozulur onlara benzemeye başlar.
ondan sonra okulun en sevilmeyen kişisi olur ama korkarlar o zamanda hiç iyi olmaz hocalarlada iyi anlaşamaz
İşte onlara benzememek için mesafe koyacak bu sadece biriyle mevzuya kalırsan arkanda birilerinin olması için

Moderatörün son düzenlenenleri:
Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
herkes gruplaşıyor zaten 3-5 kişi kaliteli insan bul sürekli takılın ondan sonra diğer gruplarlada arayı iyi tutup etkinlik felan düzenleyebilirsiniz luna parka gitmek cs atmak ps ye gitmek gibi.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
çok fazla boş insan olacak etrafında uzak dur

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
liseye geçicekler ve korkanlar için 1 dakikalık saygı duruşu buna bende dahilim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
korkacak birşey yok alışıon 1-2 haftada büyüklerin olduğu yerde tanıdığın falan yoksa pek girme derim benim gibi onur gurur takıntın varsa hiç hoş olmuyor :D onun haricinde dersler birden 10 20 30 40 diye düşersede üzülme başta herkese oluyor.

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sırf ağır takılmak gizemli biri olmak bütün herşeyi çözer

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok da büyütülecek bir müessese değil, eskisine nazaran ilk zamanlarda bir sıkıntı yaşamıyorsun zaten. En azından bir hırpalama bile yok yani gördüğüm kadarıyla :D

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayatında hiç liseye gitmemiş biri olarak bana da bir saygı duruşu lütfen :cryangry: siz dua edin gitmişsiniz, yaşamışsınız ben hiç yaşamadım! yaşamak isterdim o a'nı...

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Just get the girls.

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ilk günde sakın ama sakın tuvalete sigara içmeyin Beler :D

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
eveet bir konu hakkında ilk defa bu kadar çok konuşcam 2 sene önce Abidinpaşa Meslek Lisesinden mezun oldum nasıl bi okul olduğunu bilen bilir sana önerimi kardeşim madde madde yazıcam

1:artık liseliyim diye tuhaf tuhaf triplere girme unutma ki göz açıp kapayana kadar bitiyor
2: hocalarla dikleşme ama hakkınıda yedirme
3:ilk günden sevgili yapma çok göze batarsın
4:herkesle samimi olmak için çabalama kafa dengi maksimum 3 tane arkadaş seç kendine ama sağlam dost yani öyle kıytırık knk fln değil
5: önüne gelene atar yapma ama saf gibide takılma
6:her lisenin adetidir ilk gün 9. sınıfların çok üstüne gelirler ilk senen biraz öyle geçicek sabret
7:her sınıfta vardır bi tane kabadayı gibi takılan sen kendini ezdirme sınıfta sesini çıkaramayan birini eziyorsa da izleme siz sustukça 4 sene boyunca tepenize biner yoksa
8: 9. sınıf kolaydır pek zorlamaz ama dersleri salma genede
9: 10.sınıfa gelince artık bişeylerin kararını vermen gerek çünkü 10.sınıf çok yoğun geçicek ne ara bittiğini anlamıycaksın
10: Bi hedef koy kendine üniversite okumak için okuma sakın yoksa sadece zaman kaybı olur senin için üniversite yani buna lisede karar ver
11: bu ne kadar doğru bi önerme olur kardeşim sen gene de bana bakma ama sigara kullanıyosan tek sigara satarak çok rahat yolunu bulursun okulda ama reklam yapma kendini herkese hocalarla papaz olursun

Yani söyleyeceklerim bunlar kardeşim hayatının en güzel dönemlerini yaşıycaksın çok özliyceksin liseyi lise bitince bol bol tadını çıkar

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
manita işine girme kızların hep 11 12. sınıf sevgilileri var eğer baktın kimseyle arkadaşlık yapamayacan kendi köşende kafana göre taqıl

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
manita işine girme kızların hep 11 12. sınıf sevgilileri var eğer baktın kimseyle arkadaşlık yapamayacan kendi köşende kafana göre taqıl
Kendi köşende kafana göre takıl dedin ya harbiden beni anlattın ya... Hiç yaşayamamak daha kötü bir duygu... Ben liseye hiç gidemedim :cryangry:

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
manitayla uğraşmayın sizin için daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...