Şuan 10. sınıfım. Birinci dönem sonu seçtik alanları. Biz 9 u online gördüğümüzden suan 9un hiçbiri yok bende. Nasıl çalışıcam bilmiyorum artık bundan sonrasına bakıcam herhalde 9u çalışmaya vaktim yokHocam Matematik(ing) bölümü okuyorum emin ol matematik o kadar gözünde büyüteceğin bir şey değil.Maalesef tr deki matematik hocalarımız kendilerini şey gibi gördüğü için egosunu da size gösteriyor.Matematik bol pratik ve soruyla olur.Bu arada yapılan büyük bir yanlışı da dile getirmek istiyorum.Millet soru ezberliyor hocam veya sadece yapabildiği konulardan soru çözüyor.Birde son sene sana şey diyicekler 300-500 soru çözüyorum günde diye emin ol aynısını sadece Temel Kavramlar çözerek sen bile yaparsın ama dediğim gibi mat yapmak istiyorsan biraz konfor alanından çıkıcaksın,soru ezberlemeyeceksin,sürekli soru çözerek pratik yapıcaksın ve en önemlisi gözünde büyütmeyeceksin.Ben kendimi sürekli şöyle motive ediyordum: Bu kişiler mutant değil sonuçta onlarda çalışarak geldi sende yaparsın. Bu konu da ciddiyim daha 11 sin birde daha bu yaştan farkına varman iyi olmuş. Bu arada birşey daha söyliyim bilmem arkadaşlar ne kadar katılır.Bana kalırsa tyt bitirmeden ayt geçme ben bunu bir yanlış olarak görüyorum.Geometri konusunda ise eğer tm seçersen geometri ve mat seni manyak düzeyde ileri atar.Eğer 11 den çalışmaya başlarsan bana kalırsa hukuk bile kazanırsın rahat bir şekilde. Ben İzmir de okuyorum sana da tavsiye ederim.
10.sinifsan şu anda ipleri bırakma biraz daha çalış yazında 0 dan tyt başlar halledersinŞuan 10. sınıfım. Birinci dönem sonu seçtik alanları. Biz 9 u online gördüğümüzden suan 9un hiçbiri yok bende. Nasıl çalışıcam bilmiyorum artık bundan sonrasına bakıcam herhalde 9u çalışmaya vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?