LK2 Beta Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bu hilemde takla , takım arkadaşı öldürme , her atış kafaya , ölümsülük , tek atma ve bütün oyuncuları dondurma hilelerini ekledim ilk hilemde az özellik olduğu için bunları ekleme gereksinimi duydum.​

YqNyZE.png
Kullanımı basittir wolfteama giriş yaptıktan sonra xigncode dolarken hilemizi yönetici olarak açıyoruz.​
Hilemizi açtıktan sonra sol tarafta gördüğmüz hilelerden istedikleriizi açıyoruz.​
Takla vb. sağ taraftaki hileleri ise oyun başladıktan sonra açıyoruz.​

Hile Menüsünden Görüntü
5LQ06d.png

HİLEDEN GÖRÜNTÜLER 

9gdzk9.png

1Vgbz1.png
GP07dy.png
Youtube Türkiye'de erişime yasak olduğu için video yükleyemedim kusura bakmayın.
Hile özellikleri hile giriş ekranında Türkçe olarak yazmaktadır.​
Nl1XyP.png
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüsler zararsıdır her hilede vardır.​

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Packsizler acımıyoruz.. Vuruyoruz crayi be gülüm
Kırekıd MisliDesign http://dosya.pro/download.php?file=48f152775cb21b7773264a1fec628900

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
ErenDURAK' Alıntı:
Peki bunu yapmanın amacı ney ?

***** yapmalarına müsade ediyoruz, programınızı koruyamayacaksanız, site için olsa bile paylaşmamanız lazım. Peki ***** yapmalarına neden müsade ediyoruz? Çünkü eğer işinize önem veriyorsanız, hilenizdeki açıkları kapatır ve bu cracklemelerin önüne geçmek için araştırma yapmaya başlarsınız.Bu sayede hem yazılım diliniz gelişir, hemde ileriki projelerinizde cracklenme derdiniz olmaz.

Fakat şunuda söyleyeyim: Birdaha ***** linkini lap diye ortalığa artistlik olsun diye atmayın. Cracklediğiniz kişiye özel mesaj atın. Sizin bu adamın hilesini cracklemeniz sizin için bir bok ifade etmez, benim içinse osuruğum kadar değeri yok.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
ErenDURAK' Alıntı:
Peki bunu yapmanın amacı ney ?

***** yapmalarına müsade ediyoruz, programınızı koruyamayacaksanız, site için olsa bile paylaşmamanız lazım. Peki ***** yapmalarına neden müsade ediyoruz? Çünkü eğer işinize önem veriyorsanız, hilenizdeki açıkları kapatır ve bu cracklemelerin önüne geçmek için araştırma yapmaya başlarsınız.Bu sayede hem yazılım diliniz gelişir, hemde ileriki projelerinizde cracklenme derdiniz olmaz.

Fakat şunuda söyleyeyim: Birdaha ***** linkini lap diye ortalığa artistlik olsun diye atmayın. Cracklediğiniz kişiye özel mesaj atın. Sizin bu adamın hilesini cracklemeniz sizin için bir bok ifade etmez, benim içinse osuruğum kadar değeri yok.

Saol yeterince açıklayıcı oldu :) osuruğun unutulmaz reyis WQEWQE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...