Üye
Loaderi açıyorum yazılar geliyor sonra duruyo hiç bişey olmuyo yardım edebilecek varmı?
Öncelikle konuyu yanlış bölüme açmışsınLoaderi açıyorum yazılar geliyor sonra duruyo hiç bişey olmuyo yardım edebilecek varmı?
waiting for action dan sonra hic bisey olmuyorÖncelikle konuyu yanlış bölüme açmışsınayrıca hangi yazıdan sonra kapanıyor bunu belirtirsen daha kolay yardımcı olabilir.
Peki ama sonra waiting for browerser filen diyoUi'yi açtıktan sonra ui.memoryhackers.org adresinden dilediğiniz oyunun hilesini "Yükle" butonuna basarak yükleyiniz. Yönergeleri takip ettikten sonra hileniz başarılı şekilde aktive olacaktır.
Orada belirttiği uygun bir tarayıcıdan sitemizde istediği süre kadar gezinin. Daha sonrasında reklama tıklamanızı isteyecektir. Onayladıktan sonra bir süre bu onayı tekrardan istemez.Peki ama sonra waiting for browerser filen diyo
opera google veya microsoft edge gibi tarayıcıları açıp loaderin söylediklerini yapPeki ama sonra waiting for browerser filen diyo
giriyorum bkeliyorum ama hala aynı şeyi diyor active brower : da unkown diyor yani açmamışım gihiOrada belirttiği uygun bir tarayıcıdan sitemizde istediği süre kadar gezinin. Daha sonrasında ******* tıklamanızı isteyecektir. Onayladıktan sonra bir süre bu onayı tekrardan istemez.