Çözüldü Loader Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Loaderi açıyorum yazılar geliyor sonra duruyo hiç bişey olmuyo yardım edebilecek varmı?

Çözüm
Hocam selamlar, Daha önceden kullandığınız programların sonucu olarak XFProject siteyi görmüyor bu yüzden sürekli "Waiting for Browser" hatası alıyorsunuz. Bunun nitelikle cevabı Farklı bir tarayıcıyı varsayılan tarayıcı olarak işaretleyip onunla denemektir eğer bu sorun çözüme ulaştırmadıysa bilgisayarınıza format atmaktan başka çözümü bulunmamaktadır.

Format atmayı bilmiyorsanız yada kafanızda soru işareti var ise bu konuyu inceleyebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/#post-3707817
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ui'yi açtıktan sonra ui.memoryhackers.org adresinden dilediğiniz oyunun hilesini "Yükle" butonuna basarak yükleyiniz. Yönergeleri takip ettikten sonra hileniz başarılı şekilde aktive olacaktır.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Orada belirttiği uygun bir tarayıcıdan sitemizde istediği süre kadar gezinin. Daha sonrasında ******* tıklamanızı isteyecektir. Onayladıktan sonra bir süre bu onayı tekrardan istemez.
giriyorum bkeliyorum ama hala aynı şeyi diyor active brower : da unkown diyor yani açmamışım gihi

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam selamlar, Daha önceden kullandığınız programların sonucu olarak XFProject siteyi görmüyor bu yüzden sürekli "Waiting for Browser" hatası alıyorsunuz. Bunun nitelikle cevabı Farklı bir tarayıcıyı varsayılan tarayıcı olarak işaretleyip onunla denemektir eğer bu sorun çözüme ulaştırmadıysa bilgisayarınıza format atmaktan başka çözümü bulunmamaktadır.

Format atmayı bilmiyorsanız yada kafanızda soru işareti var ise bu konuyu inceleyebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/#post-3707817

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...