konuyu baltalamak gibi olmasın ama banlanmama garantili bir script olamaz böyle birşey mümkün degil er yada geç o ban seni bulacaktır acı ama gerçekler bu şekilde .
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
Öncelikle hileyi inject ediyorsun yani ban yemekten kurtulamazsın. İkinci olarak hak meselesine gelirsek, hileyi açıp injectlemen ve oyuna girmek bile otomatik olarak bir hak yemektir. Üçüncü ve son olarak başlığa lol 0 ban %100 çalışıyor yazmışsın ne kadar bait olduğunu anlatamam ama şu kısmı doğru %100 çalışıyor ancak ban olasılığı hayli hayli yüksek.
Arkadaşlar Script"i açtıktan sonra ana ekranda iken gelen küçük kutudaki her şeyi kapatın ve scripti açmak için çalıştırdığınız load"ı ve karşınıza çıkan küçük kutuyu kapatın ,sadece farm ve oto vuruş açık kalsın bu sayede hiç bir şekilde hak yemiyorsunuz ne kombo ne dodge,sadece farm yaparak kasılır ve eğlenceli bir oyun geçirebilirsiniz okuyan herkese çok teşekkürler.
Ben onun yerine internet cafede oynuyorum her maç PC açıp kapatıyorum bı sikinti olmadı tabi Dodge kapatiyorum o belli ediyor bide oyun başlamışken hileyi aktif edince ban atıyor 19 lvle kadar yemedim öyle yaptım bani yedi bide ücretsiz hile her zaman tespit edilmeye açık nedeni aman nasıl olsa hile kullanıyorum açayım hepsini belli edeyim diye oynayan veletler yüzünden emin ol bu hilede bazı veletler yüzünden belli oldu demedi demeyin